Fresco Pinturicchio spelen "Lieve Vrouw van Vrede" deel.

  • Code: 802aAffresco-
€ 161,66
Levertijden 15 werkdagen
Fresco Pinturicchio spelen "Lieve Vrouw van Vrede" In het bijzonder, 1490 San Severino Marche, Pinacoteca Civica Tacchi Venturi.
Viadurini heeft een exclusieve overeenkomst met de Bottega Artigiana Tifernate ondertekend, bedrijf Umbrische schilders werken met pictographic techniek om de belangrijkste musea in de wereld, met inbegrip van de Vaticaanse Musea. De techniek van Pictografia, waarvoor Tifernate Bottega het octrooi in 2000 verkregen, bestaat uit een origineel technologisch proces in combinatie met een bewerking uitgevoerd met oude werkwijzen en wordt gedefinieerd als "de beste techniek om een schilderij opnieuw gebruikt kleurtechnieken en oorspronkelijke methode" . Het resultaat is gelijk aan de werkelijke!
Dus als je altijd al wilde stelen Waterlelies van Monet, Botticelli's Primavera of kus door Klimt aan de muren van uw huis of uw bedrijf te versieren, nu kunt u!
De docenten produceren ook schilderijen, fresco's en tabellen van elke omvang. Neem contact met ons op: clienti@viadurini.it

L 'fresco bereid met gebluste kalk en zand. In de volledige verwerking cyclus niet afval te produceren of om het milieu of de mensen. Het retoucheren wordt uitgevoerd op nr elk stuk en het geheel werken met tempera of waterverf, om de diepte te geven en glans kenmerkend het originele schilderen. De dikte van het werk wordt uitgevoerd met de hand met hete gips en natuurlijke lijm.
Op verzoek kunnen de werken worden beschermd voor de 'buitenwereld.

De Pictografia op fresco verpakt, slechts tot 45x60 cm formaat, in een witte box aan een rubberframe veren en fluweel gestoken, begeleid door terugtrekbare haak en ezel vouwen ijzer support. (De ijzeren statief komt slechts tot 18x24 cm) formaat

Het certificaat van oorsprong waaruit blijkt dat de originaliteit van het werk; de datum van uitvoering maakt het mogelijk om terug te gaan naar de periode van de verwerking. Op het certificaat het wordt gecombineerd met een samenvatting van de technische uitleg.

CERTIFICATIE ESPI Sinds 2010 La Bottega Tifernate ESPI verkregen de certificering die vrije export van werken, die precies een origineel opnieuw mogelijk maakt. Er zijn maar weinig kunstenaars in de wereld kan bogen op deze "lof". In feite zal dit soort documenten worden afgegeven als het ministerie van Cultureel Erfgoed kent de ernst en de verdiensten van wie het ontvangt.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief