AFGEPRIJSDE PRODUCTEN TOT 50%
klantenservice +39 0541.623760
Winkelwagen
Homepage > KUNST > Schilderij Schilderij Contract >

Het spelen van fresco's en schilderijen wordt op maatPROMOTION OCTOBER 2018


Verfijn uw zoekopdracht

Een trend in de afgelopen jaren is zich te vestigen in Italië is de decoratie van de muren van de belangrijkste kamers van het huis: slaapkamer, woonkamer, slaapkamer of voedsel voor kinderen. Of het nu gaat om het interieur muren van het huis inrichten - of in het geval van externe portieken bijvoorbeeld - de oplossingen zijn legio: Adhesive wanddecoraties, trompe l'oeil, stickers of muurstickers , de goedkeuring van speciale verven, etc.

Als alternatief voor deze oplossingen - die zeker hun belang - Viadurini biedt real artistieke en creëren oplossingen op maat van de klant.

Viadurini - in samenwerking met een netwerk van gekwalificeerde professionals - is in staat om echte schilderijen en fresco's op maat toegesneden dat getrouw de werken van beroemde kunstenaars of beelden door de klant gekozen reproduceren creëren.

De gebruikte techniek is die van pictografia feite een unieke, gepatenteerde technologie, die de getrouwe reproductie en duurzaam maakt na verloop van tijd de werken van de grote meesters uit het verleden, moderne en hedendaagse of andere werken of afbeeldingen voorgesteld door de klant.

De technische maatregelen omvatten de studie van de originele werken, zowel in materialen en kleuren en de daaropvolgende "recreatie" van de exacte fresco in uw huis muren.

De gebruikte kleuren zijn gebaseerd op oxides, dus zeer goed bestand tegen belasting van het milieu, om een lange levensduur te garanderen.

De klant die wil een persoonlijke fresco thuis te creëren - maar is nog niet duidelijk zijn - in Viadurini catalogus zal diverse tips en ideeën te vinden voor de werken van beroemde kunstenaars op fresco hebben gespeeld (maar sprake van reproducties is het beperken!).

De klant kan kiezen om te versieren uw huis een reproductie van een fresco van kunstwerken van de grote meesters van de Renaissance - de periode waarin Italië beleefde zijn grootste pracht - zoals Leonardo da Vinci, Michelangelo, Botticelli, Perugino, Raphael, Pinturicchio, Mantegna , Canaletto, Vanvitelli, Cimabue, Masaccio. Of de grote moderne kunstenaars als Van Gogh, Klimt, Vermeer, Monet, Degas, Hayez, etc.

Potentieel elke beroemde werk of niet, of het door de klant kan worden gereproduceerd: dus je moet gewoon kiezen wat het beste bij u past bij u thuis!

Vraag nu een offerte aan door te mailen naar clienti@viadurini.it