Made in Italy

Artisan 6-lichts Venetiaanse glazen kroonluchter gemaakt in Italië - Agustina

  • Made in Italy
  • Code: AGUSTINA2
€ 5.834,18 € 7.292,73 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 107
Diepte (cm) 107
Hoogte (cm) 164

6-lichts kroonluchter in gerookt Venetiaans glas en 24-karaats goud, handgemaakt in Italië.

Verfijnde 6-lichts kroonluchter handgemaakt in Italië in Venetië in gerookt glas met 24-karaats gouden inzetstukken die heet zijn aangebracht tijdens de verwerking en details in glanzend gouden metaal . Een omhullend en aantrekkelijk ontwerp dat wordt gekenmerkt door dynamische lijnen die zich uitstrekken tot een verticaal silhouet en leven geven aan een idee van meubels die tegelijkertijd klassiek en modern zijn en die het licht in verschillende richtingen transporteren door de bijzondere vorm van de gebogen armen, waardoor de omgeving wordt verlicht met een prachtig scenografisch effect . Om de waarde en waarde van deze kroonluchter te onderstrepen zijn de gouden inzetstukken die een ongekend spel van contrasten creëren en subtiele verwijzingen naar de esthetische traditie van het verleden tot leven brengen .

Uit het gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit het Italiaanse grondgebied en uit de vakkundige verwerking van glas door bekwame ambachtslieden in de sector die de oude tradities al tientallen jaren hebben doorgegeven, is een groot meesterwerk van glaskunst geboren dat wordt gekenmerkt door efficiëntie , functionaliteit en een stijlvolle esthetiek . Elke productiefase vindt plaats in Venetië , het kloppend hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Daarbij vermengt hoog vakmanschap zich met design en vindt traditie nieuw leven door het gebruik van innovatieve technologieën . Het resultaat is een kunstwerk dat een klassieke stijl herinterpreteert door middel van een eigentijdse taal die door het licht zijn waarden van authenticiteit en efficiëntie laat zien .

Lamp (niet inbegrepen) : 6 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief