Made in Italy

Artisan 8-lichts Venetiaanse glazen kroonluchter, gemaakt in Italië - Vittoria

  • Made in Italy
  • Code: VITTORIA3
€ 3065,86 € 3832,33 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 82
Diepte (cm) 82
Hoogte (cm) 126

Handgemaakte 8-lichts kroonluchter in Venetiaans geblazen glas en metaal, gemaakt in Italië.

Majestueuze en elegante kroonluchter met 8 lichtpunten, handgemaakt in Italië in Venetië in melkwit geblazen glas met metalen details in gepolijst chroom . Uit de ontmoeting tussen eenvoudige en kronkelige lijnen en nieuwe vormen die klassieke vormen opnieuw bezoeken in een eigentijdse sleutel, is een kroonluchter in eclectische stijl geboren, die elke omgeving kan verrijken met persoonlijkheid en klasse, en een vleugje romantiek met zich meebrengt . Bovendien heeft elk onderdeel dat volledig is gemaakt van geblazen glas een glad oppervlak dat het spel van transparanten en levendige lichteffecten benadrukt voor een sfeer uit het verleden vol elegantie.

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, gaat samen met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lamp (niet inbegrepen) : 18 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief