Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Artisanale buitenspot in Iron Corten-afwerking Gemaakt in Italië - Sparta

Code: SPARTA
€ 631,78 € 878,17 -28%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
Ijzer
Levertijden
15 werkdagen
Viadurini Lighting

Buitenspot handgemaakt in ijzeren corten afwerking Gemaakt in Italië.

Deze buitenspot met een rustiek en essentieel design is gemaakt van ijzer met natuurlijke corten-behandeling en wordt geleverd met een te installeren externe voeding en LED-verlichting.
Buitenverlichting is van fundamenteel belang om uw tuin of terras comfortabeler en gezelliger te maken, maar kan ook handig zijn om op een praktische en functionele manier een oprit of toegangspad te verlichten.
Naast het vervullen van deze rol wordt het echter steeds belangrijker dat deze accessoires ook een decoratieve functie vervullen om een verfijnde esthetiek te creëren die het aangenaam maakt om tijd door te brengen in deze delen van ons huis.
Precies om deze reden is dit type spot ongetwijfeld een perfecte oplossing, want het heeft een LED-lamp aan de binnenkant waarmee u gemakkelijk en elegant elk gebied kunt verlichten waar u zich bevindt, maar zonder het decoratieve aspect te verwaarlozen dankzij het eenvoudige ontwerp, maar dat blijft niet onopgemerkt. om een hoek van ontspanning en een warm en gastvrij klimaat te creëren.

Lamp / fitting : LED 2W 500mA 3000 ° K 200 Lumen

Beschikbare maten :
  • L 10 x P 10 x H 60 cm (indirect licht);
  • L 10 x P 10 x H 40 cm (direct licht);
  • L 10 x P 10 x H 65 cm (direct licht).
NB: LED is al inbegrepen

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten