Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Artisanale design kroonluchter met 3 verstelbare lampen gemaakt in Italië - Pamplona

  • Code: PAMPLONA2
€ 1.192,15 € 1.657,09 -28%
inclusief BTW
Made in Italy
- +
Materiaal
Ijzer
Maatregelen
L 200 x H 10 cm
Levertijden
15 werkdagen
Viadurini Lighting

Handgemaakte zwarte ijzeren plafondlamp met verstelbare ringen Made in Italy.

Deze plafondlamp wordt geleverd handgemaakt in Italië en heeft een zwarte ijzeren structuur met matte lassen en verstelbare ringen volgens uw behoeften die de functionaliteit van het item vergroten.
De categorie plafondverlichting vertegenwoordigt een perfecte en bijzonder gebruikte oplossing om elke kamer te verlichten, waardoor zelfs kleinere kamers op een functionele manier kunnen worden verlicht en ruimtes kunnen worden geoptimaliseerd dankzij hun discrete ontwerp . Naast het praktische aspect wordt het echter steeds belangrijker om accessoires te kiezen die het uiterlijk van de kamer radicaal kunnen veranderen door de esthetiek ervan te verrijken.
Dit artikel in het bijzonder kan beide rollen dekken door efficiënt te verlichten en tegelijkertijd de inrichting van de kamer op een creatieve en originele manier te voltooien dankzij het essentiële en moderne ontwerp dat niet onopgemerkt blijft en waardoor de lamp een echte kan worden decoratief object dat karakter geeft aan de kamer dankzij de hoogwaardige grondstoffen en de aandacht voor detail van de Italiaanse ambachtslieden .

Lamp / voet: GU10 AR111 230V
Afmeting : L 200 x H 10 cm

NB: lamp niet inbegrepen.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten