Made in Italy

Athos Connubia Calligaris uitschuifbare tafel tot 200 cm, keramische

  • Made in Italy
  • Code: ATHOS
€ 3.605,20
Maatregelen L 150 (200) xP 100xH 75cm
Levertijden 20 werkdagen
Athos Connubia Calligaris uitschuifbare tafel tot 200 cm, keramische vloer
Verlengbare tabelstructuur uit metaal, keramische vloer in combinatie met houtcement afwerking rechthoekige vorm en strekt gelakt grauwe. Het is een grote tafel in de keuken en een formele eetkamer.
Top afwerking: cement
Afwerking frame en poten: grijs mat

Technisch inzicht:
Het systeem van centrale verlenging vouwen kan hij de afmetingen van 150 x 100 cm naar 200 x 100 cm. De gelakte metalen steunconstructie is geplaatst in een centrale positie vrij te laten de perimetrische ruimte.

De gekoppelde keramische hout een produkt verkregen door een keramische plaat (porcellanato) een panel van houtdeeltjes met een speciale verbindingstechniek. De porcellanato is een keramisch materiaal verkregen uit speciale grondstoffen waarde en zuiverheid, gemalen en gekleurd deeg samengeperst bij zeer hoge druk en gekookt bij een temperatuur van 1200 ° C De porseleinen tegel aanrecht biedt uitstekende eigenschappen op het gebied van krasbestendigheid, impact, vlekken, thermische en chemische fluctuaties. Het is gemakkelijk te reinigen en absoluut hygiënisch omdat het geen vloeistof te absorberen en geen schadelijke stoffen vrijkomen.

ITALIAANSE PRODUCER: CALLIGARIS
In 2016 onthult Calligaris nieuwe merk Connubia door Calligaris: een collectie die alle de traditie, kwaliteit en design die altijd de 'Italiaanse bedrijf hebben begeleid bevat. Calligaris Manzano werd geboren in Friuli in 1923 als een ambachtsman werkelijkheid familie; de regio Friuli gevestigde bedrijf in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van rustieke houten stoelen met stro, en dan omgezet in de jaren '60 en '80 geblazen industrie en uitbreiding van haar assortiment, inculdendo vaste eettafels, uitschuifbare tafels, meubels naar slaapgedeelte, een woonkamer en complementen.
Vandaag Calligaris is beroemd over de hele wereld, ten dienste van meer dan 90 landen en gebruik maken van de medewerking van internationale ontwerpers. De kwaliteit en de stijl van zijn collecties komen voort uit een diepe passie voor het product, evenals uitgebreide controles in elk productieproces.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW