Made in Italy

Atina-wandklok in gedecoreerd hout, ontwerp gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: Atina
€ 476,07 € 595,08 -20%
Levertijden 7 werkdagen
Atina houten wandklok, gemaakt in Italië
Atina is een wandklok waar gestileerde tekeningen een ontspannen en verwelkomend uitzicht op de natuur bieden. Een origineel stijldetail dat niet alleen reageert op zijn nuttige taak om de tijd aan te geven, maar ook op de inrichting door uzelf op te nemen in de harmonie van uw huiselijke ruimte.

Het gebruik van mooie en onbekende houten essences is een van de onderscheidende kenmerken van dit horloge gemaakt in Italië. Het is volledig gemaakt door deskundige vakmensen die streven naar een idee van kwaliteit dat verder gaat dan het product en dat betrokkenheid en continu zoeken naar verbetering omvat. Atina bestaat uit een structuur met inlays in hout. Deze techniek vereist dunne platen hout van 6 tienden van mm die één voor één worden gekozen op basis van de eigenschappen van de ader en de kleur die het best geschikt is voor het specifieke product dat wordt verwerkt. De houten platen worden gesneden om kleine stukjes te verkrijgen, die dan met de hand worden samengevoegd, als een puzzel, en tot slot wordt het paneel met de hand geperfectioneerd.
Atina is verkrijgbaar in twee maten en drie verschillende kleuren die op verschillende houtsoorten worden gebruikt:
Afmetingen:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
kleuren:
- Koud: essentie van lichtgrijs en donkergrijs essenhout en erable oogkleurig violet. De rand is van zwarte as en de wijzers en cijfers zijn in zwart geverfd aluminium;
- Warm: eiken, wengé en berken gekleurde zijkanten. De rand is in wenge-kleurige zijkanten en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Kleuren: essences van blauw essenhout, berken en donkergrijs essen. De rand is van zwarte as en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium.
De as is compact, bestendig en tegelijkertijd elastisch. Het wordt veel gebruikt in natuurlijk maar ook geverfd, waardoor zowel de sfeer van het materiaal als de helderheid van de kleur wordt verbeterd. De zijkanten zijn een harde, compacte en elastische essentie uit tropisch West-Afrika, een moeilijk te gebruiken donkere vlek. De uitneembare eyeliner is gemaakt van de fijnste stammen van esdoorn en is bezaaid met oogleden. Dit zijn de waterdruppeltjes die gevangen zitten in de jonge lentevezels die de karakteristieke kleine cirkels op het materiaal drukken na plotselinge vorst. De eik is gemaakt van het beste eikenhout en is altijd al op grote schaal gebruikt. De berk is een licht gelig hout, afkomstig uit de koude bossen van Noord-Europa. Vanwege de kleine omvang van de romp, worden de vellen verkregen door een bepaald proces, waarbij ze langs de omtrek longitudinaal worden doorbladerd.

Maak je ruimtes gezellig en leuk met dit horloge met een onweerstaanbaar ontwerp gemaakt in Italië. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief