Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Atlantis Connubia Calligaris stoel in metaal en textiel, 2 stuks

Code: ATLANTIS1527
€ 432,00
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
L 53xP 56xH 76 (46) cm
Levertijden
* 20 werkdagen levertijd kan variëren als het product niet op voorraad
Connubia
Atlantis Connubia Calligaris stoel in metaal en weefsels, gemaakt in Italië, 2 stuks
Atlantis stoel model uit de structuur in verchroomd metaal. Zitting en rugleuning bedekt met ekos gecoat technisch textiel. Het ontwerp van de zorg lijnen maakt dit mooie product en tegelijkertijd ergonomisch. De stevigheid van de metalen constructie, gecombineerd met de uitvoerbaarheid wasbare coating, maak een stoel met slede onderstel met maximale functionaliteit.

ITALIAANSE PRODUCER: CALLIGARIS
In 2016 onthult Calligaris nieuwe merk Connubia door Calligaris: een collectie die alle de traditie, kwaliteit en design die altijd de 'Italiaanse bedrijf hebben begeleid bevat. Calligaris Manzano werd geboren in Friuli in 1923 als een ambachtsman werkelijkheid familie; de regio Friuli gevestigde bedrijf in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van rustieke houten stoelen met stro, en dan omgezet in de jaren '60 en '80 geblazen industrie en uitbreiding van haar assortiment, inculdendo vaste eettafels, uitschuifbare tafels, meubels naar slaapgedeelte, een woonkamer en complementen.
Vandaag Calligaris is beroemd over de hele wereld, ten dienste van meer dan 90 landen en gebruik maken van de medewerking van internationale ontwerpers. De kwaliteit en de stijl van zijn collecties komen voort uit een diepe passie voor het product, evenals uitgebreide controles in elk productieproces.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten