Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Badkamer spiegellijst stonelight led-verlichting en modern design Sana

Code: SANA90
€ 673,00
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
L900x H 700XP 50 mm
Levertijden
2 weken levertijd kan variëren als de producten niet op voorraad zijn.
Gewicht Product
24 kg
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Viadurini Bathroom
Badkamer spiegellijst stonelight en modern design LED-verlichting, Sana
Spiegel met frame in mat wit stonelight sp. 6 mm. Geïntegreerde LED-verlichting. Omkeerbare wandmontage horizontaal / verticaal.
Sana is ook beschikbaar in 96x72cm of 144x72cm maatregelen. Vraag een offerte aan: clienti@viadurini.it.

LED verlichting: 4000K
Vermogen: 46W
Lumen: 4030 lm

Producer Made in Italy
De producten van deze collectie zijn gemaakt door een vennootschap die is gebaseerd op "de kracht van de ervaring"; ervaring geteeld in een halve eeuw onderzoek naar materialen, verwerkingstechnieken, naar de meest effectieve prestaties en esthetische oplossingen. Maar het bedrijf beschikt ook over van de ervaring die is opgedaan in de geschiedenis van de plaatsen, Toscane, mooi land rijk aan middeleeuwse en renaissance kastelen, villa's, bestelde een landschap van velden en bossen, waar de groei en industriële ontwikkeling al hebben gegeven ' gehele grondgebied een leidende rol en een nieuw gezicht, zowel sociaal, economisch en cultureel. In dit kader hebben we een pad gericht op de evolutie van de trends en interne planning, versterkt door een commerciële en distributie strategie ontwikkeld.
Design, flexibiliteit en aandacht voor detail zijn de sleutelwoorden voor de realisatie van de inrichting: badkamer spiegels, lichte spiegels, meubels container en kolommen ontworpen om de badkamer te maken een functionele omgeving, maar met stijl.
Altijd in harmonie met de tijd, dit bedrijf biedt een kwaliteit van de productie met collecties die weten hoe te reageren op de uiteenlopende behoeften van haar klanten in termen van functionaliteit, esthetiek en prijs / kwaliteit verhouding. Een naleving van de Europese normen en de gebruikte materialen in de verschillende stadia van de verwerking van het product en met de garantie van een productieketen tot 100% made in Italy materialen.

De laatst bekeken producten