Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

ontwerpermuur spiegel met deur voorwerpen Practical Cipi

Code: CP601PRA
€ 591,00 € 734,40 -20%
inclusief BTW
- +
Maatregelen
70x90x10 cm
Levertijden
7/10 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Cipì
Designer muur spiegel met deur voorwerpen Praktische Cipi
Gepolijste spiegel aangebracht op natuurlijke Birma teak paneel voorzien pan ook gemaakt van teak. De praktische kamers zijn ideaal voor het houden van cosmetica, dispensers, tandenborstel houders, enz ... Aanvallen alleen verticale positionering.

De Birma teak is een herstel van massief hout, van hoge kwaliteit. Het is een van de weinige bossen in de wereld die geen contra-indicaties voor contact met water en brandvertragend zijn. Om beter waarderen de esthetische waarde van deze kostbare hout, is teak Birma overgelaten aan natuurlijke en onderworpen slechts in geringe waxen.
Na zes maanden, kunt u kiezen of u de waslaag opnieuw toe te passen of laat de teak met zijn natuurlijke mutaties.

Wetende dat dit meubel is geen tijdelijke manier, maar dat zal u begeleiden voor het leven is een onbetaalbaar gevoel! De warmte en de soliditeit van teak gecombineerd met een modern design en functionaliteit meteen duidelijk maken van deze collectie een perfecte platform om uw nieuwe badkamer voor het leven op te bouwen.
Ontworpen en volledig ontwikkeld door Bologna architect Giulia Manfredini, deze objecten onthullen nieuwe vormen en volumes, zijn waardevol en functionele opslagruimten, helpt ons komen dagelijks om meer comfortabel te onze gewoonten te leven, en natuurlijk, gemakkelijk te mengen met elkaar complement affiniteit van CIPI programma.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten