Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Spiegelkast Muur teakhout Pure van CIPI

Code: CP601CAB
€ 2.406,00 € 2.990,25 -20%
inclusief BTW
- +
Maatregelen
160x60x15 cm
Levertijden
7/10 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Cipì
Spiegelkast Muur teakhout Pure van CIPI
De spiegel met frame en structuur kostbare teak Birma is ook geweldig container. Open de deur / spiegel optreden 4 planken en 4 laden.
Perfect voor cosmetica en medicijnen, voor producten voor de hygiëne of de sieraden. Vind de accommodatie niet alleen in de badkamer, maar kan worden gebruikt in de slaapkamer, in de woonkamer of in de hal!
Voorzien van beugels en instructies toegevoegd met schroeven en Fisher voor de montage.

De Birma teak is een herstel van massief hout, van hoge kwaliteit. Het is een van de weinige bossen in de wereld die geen contra-indicaties voor contact met water en brandvertragend zijn. Om beter waarderen de esthetische waarde van deze kostbare hout, is teak Birma overgelaten aan natuurlijke en onderworpen slechts in geringe waxen.
Na zes maanden, kunt u kiezen of u de waslaag opnieuw toe te passen of laat de teak met zijn natuurlijke mutaties.

Wetende dat dit meubel is geen tijdelijke manier, maar dat zal u begeleiden voor het leven is een onbetaalbaar gevoel! De warmte en de soliditeit van teak gecombineerd met een modern design en functionaliteit meteen duidelijk maken van deze collectie een perfecte platform om uw nieuwe badkamer voor het leven op te bouwen.
De objecten die ze nieuwe vormen en volumes, het vinden van zijn waardevolle en functionele opslagruimten, helpt ons komen dagelijks met meer comfort te leven onze abitudinii, en natuurlijk, gemakkelijk combineren met een andere complement van Affinity CIPI programma.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten