Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Mixers en kranen voor wastafels en gootstenen

De elegantie van het huis hangt af van de zorg voor elk detail.
De kranen voor wastafels is een van deze belangrijke details om een omgeving te maken en in het bijzonder een stijlvolle badkamer. De kranen moeten worden gekozen op basis van specifieke criteria. Dat is voor de keuken of vaker naar de badkamer, een designer kraan heeft altijd zijn charme wanneer deze is gekoppeld met de omgeving. Dus u moet worden gekozen op basis van het milieu, het gebruik, de kwaliteit.

Een eerste verschil is tussen de mengkranen voor wastafels en thermostaten. Wat zijn de verschillen? De eengreepsmengkranen modellen zijn de meest gebruikte omdat ze een 'enkele hendel waardoor de waterstraal (verhogen of verlagen van de hefboom) en de temperatuur (draai naar rechts of links). Terwijl de thermostatische kranen, met name geschikt voor de douches en baden, zijn uitgerust met een thermostaat die u toelaat om aan te passen en de watertemperatuur constant te houden.

In dit gedeelte kunt u de beste modellen van kranen vinden voor wastafels en pijler van de belangrijkste merken van de made in Italy als Remer, Ideal Standard , Paini, Ercos, DMP Electronics en ons merk Viadurini Taps Collection.
In de keuken, waar praktische producten, alsmede het ontwerp nodig zijn, kunt u kiezen voor een kraan met handdouche schoon te houden met groot gemak.

Een goede kraan moet hebben een vrij robuust. Dankzij een uitstekende afwerking, de kranen voor wastafels bieden wij in onze online shop, geen krassen vrezen beide chroom modellen, zowel in het wit-modellen.

U kunt steun van kranen, door trapsgewijze muur, in alle soorten en maten .. de keuze is aan jou te vinden! Selecteer de kraan afhankelijk van de grootte en het materiaal van uw gootsteen . Of het nu in metaal, keramiek, hout , kunststof, steen in zijn vele varianten marmer, basalt, onyx, steen rivier, we zullen het ontwerp kraan naar de gootsteen van uw dromen te vinden!