Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Cipi opgehangen boven Badkamer Carve Wit met geïntegreerde handdoekhouder

Code: CP880-TCW
€ 2.035,00 € 2.528,55 -20%
inclusief BTW
- +
Maatregelen
97 x 50 cm x16
Levertijden
7/10 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Cipì
Cipi opgehangen boven Badkamer Carve White.
De Top Carve White schorsing is de meest functionele en minimale basis voor Cipi zinkt en een handige handdoek rek uitgehouwen in de bochtige curve van het plan maakt het perfect om ruimte te optimaliseren in de badkamer.
Top gesuspendeerd in Natural Acrylic Stone - Hi MACS® met een handdoek. Uitgerust met Easy White beugels, bevestigingsschroeven voor de muur beugels en bevestigingsschroeven.
Het gat voor de afvoer / kraan kan gemakkelijk worden gedaan "aan het werk" met een normale boor.
Kan worden gecombineerd met onder top Carve White.

onderhoud Tips
Acryl steen bij uitstek: met de juiste zorg Hi MACS® ziet er heerlijk jong zelfs na jaren.
Als u op zoek bent naar een hoogwaardige materialen, duurzaam en bestand, Hi MACS® Natural Acrylic Stone is de juiste keuze. Dit materiaal niet vuil te absorberen en is bestand, dus het is gemakkelijk te genezen. Om te profiteren van de ongeëvenaarde kwaliteit van dit product voor vele jaren, zijn hier een aantal eenvoudige informatie, maar nuttig voor het onderhoud:
dagelijks vuil
Hoi MACS® is een volledig homogeen materiaal. Aangezien het niet poreus, kan het gemakkelijk worden gereinigd met een vochtige doek, een spons en een mild reinigingsmiddel. Voor alle matte afwerking oppervlakken is het zelfs mogelijk om in alle rust een schuurmiddel crème van die in de handel verkrijgbaar. In dit geval, teneinde dit uniform uiterlijk te behouden, zal goed wrijven zijn telkens het gehele oppervlak met een vochtige spons.
Hardnekkig vuil
Het product kan worden gevormd meer vuilafstotend te wijten aan kleurstoffen, thee of vruchtensap. Deze vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met een bleekmiddel (niet verlaten voor meer dan vijf minuten). Vervolgens was het oppervlak met een reinigingsmiddel generieke commercieel beschikbare degenen en daarna met zuiver water. De matte oppervlakken kunnen ook worden behandeld met schurende crème. De nagellak kan worden verwijderd zonder problemen met een specifiek product (aceton-vrij) of met schurende crème.
acid Cleaners
Sommige reinigingsmiddelen met zuren (bijv. Methylchloride of aceton). Deze moeten niet worden gebruikt om Hi MACS® oppervlakken te behandelen. Indien echter per ongeluk een dergelijk product in contact met het materiaal komt, geeft de oppervlak schoon met voldoende zeepwater, om de vorming van permanente vlekken te voorkomen.
Burns
Kleine brandwonden of nicotine resten kunnen gemakkelijk verwijderd worden met een traditionele schurende of een spons. Als dit zou resulteren in een lichte dof worden van de gepolijste afwerking, kan helderheid snel worden hersteld met behulp van een schuurspons met fijne korrel.
scherpe voorwerpen
Hi MACS® Aan te passen aan de behoeften van het dagelijks leven is een eitje. Bijzonder scherp en scherpe voorwerpen kunnen echter laat sneden of krassen op oppervlakken. Kleine wondjes en krassen kunnen onafhankelijk van elkaar worden gerepareerd met weinig inspanning. In het geval van zeer diepe snijwonden, contact opnemen met een gespecialiseerd laboratorium.
WAAROM KOPEN
  • uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  • product design
  • bestendige materialen

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten