Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Ladder leidt badhanddoeken in natuurlijke teak Bibo Tech Cipi

Code: CP350-BI-0C
€ 591,00 € 734,40 -20%
inclusief BTW
- +
Maatregelen
40x180 cm; planken 30x35 cm
Levertijden
7/10 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Cipì
Ladder leidt badhanddoeken in natuurlijke teak Bibo Tech Cipi
Ladder Towel natuurlijk gelakt teak.
Compleet met 3 legplanken hersluitbare besparing en haringen in verchroomd roestvrij staal. Geen behoefte aan wandmontage.
Verkrijgbaar in natuurlijke versie "wezen".

De Birma teak is een herstel van massief hout, van hoge kwaliteit. Het is een van de weinige bossen in de wereld die geen contra-indicaties voor contact met water en brandvertragend zijn. Om beter waarderen de esthetische waarde van deze kostbare hout, is teak Birma overgelaten aan natuurlijke en onderworpen slechts in geringe waxen.
Na zes maanden, kunt u kiezen of u de waslaag opnieuw toe te passen of laat de teak met zijn natuurlijke mutaties.

Wetende dat dit meubel is geen tijdelijke manier, maar dat zal u begeleiden voor het leven is een onbetaalbaar gevoel! De warmte en de soliditeit van teak gecombineerd met een modern design en functionaliteit meteen duidelijk maken van deze collectie een perfecte platform om uw nieuwe badkamer voor het leven op te bouwen.
De objecten die ze nieuwe vormen en volumes, het vinden van zijn waardevolle en functionele opslagruimten, helpt ons komen dagelijks om meer comfortabel te onze gewoonten te leven, en natuurlijk, gemakkelijk combineren met een andere complement van Affinity CIPI programma.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten