Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Muur gemonteerde badkamer in massief Teak Birma Praktische Cipi

Code: CP880PRA-T
€ 2.035,00 € 2.528,55 -20%
inclusief BTW
- +
Maatregelen
120x50x53 cm
Levertijden
7/10 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Cipì
Muur gemonteerde badkamer in massief Teak Birma Praktische Cipi
Mobile teakhout Birma behandeld met kostbare natuurlijke beschermende was. De grote lade met een praktische interne verdeler karakteriseert de lage kant van de kast. De klep die toegang tot de onder de gootsteen en grote onderste lade, samen met twee compartimenten praktische kenmerken deze top.
Het gat voor de afvoer / kraan kan gemakkelijk worden gedaan "aan het werk" met een normale boor. De praktische wandmontage wordt voorzien mobiel.

De Birma teak is een herstel van massief hout, van hoge kwaliteit. Het is een van de weinige bossen in de wereld die geen contra-indicaties voor contact met water en brandvertragend zijn. Om beter waarderen de esthetische waarde van deze kostbare hout, is teak Birma overgelaten aan natuurlijke en onderworpen slechts in geringe waxen.
Na zes maanden, kunt u kiezen of u de waslaag opnieuw toe te passen of laat de teak met zijn natuurlijke mutaties.

Wetende dat dit meubel is geen tijdelijke manier, maar dat zal u begeleiden voor het leven is een onbetaalbaar gevoel! De warmte en de soliditeit van teak gecombineerd met een modern design en functionaliteit meteen duidelijk maken van deze collectie een perfecte platform om uw nieuwe badkamer voor het leven op te bouwen.
Ontworpen en volledig ontwikkeld door Bologna architect Giulia Manfredini, deze objecten onthullen nieuwe vormen en volumes, zijn waardevol en functionele opslagruimten, helpt ons komen dagelijks om meer comfortabel te onze gewoonten te leven, en natuurlijk, gemakkelijk te mengen met elkaar complement affiniteit van CIPI programma.

De laatst bekeken producten