Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Muur gemonteerde badkamer in teakhout en onbreekbaar glas Stia

Code: CP880-ST-T
€ 1.347,00 € 1.675,35 -20%
inclusief BTW
- +
Maatregelen
100 x 50 x 40 cm
Levertijden
7/10 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Cipì
Muur gemonteerde badkamer in teakhout en onbreekbaar glas Stia
Mobile natuurlijke teak behandeld met waardevolle beschermende was. Twee grote schuifdeuren geven toegang tot de brede binnenruimte vanuit elke positie. De veiligheid onbreekbaar glas zet uit de buurt van een ongewenst incident.


De Birma teak is een herstel van massief hout, van hoge kwaliteit. Het is een van de weinige bossen in de wereld die geen contra-indicaties voor contact met water en brandvertragend zijn. Om beter waarderen de esthetische waarde van deze kostbare hout, is teak Birma overgelaten aan natuurlijke en onderworpen slechts in geringe waxen.

Laat u Cipi van Collection:." ... jeugdherinneringen toen mijn grootvader opende het Dieet voor het nemen van een konijn als een geschenk aan mijn zus Het Be contentore overblijfselen en handhaaft de interne zichtbaarheid van de inhoud, houdt de schuifdeuren en de praktijk faciliteit en functionele . wordt herzien, gaat mobiel teak badkamer, eenvoudig, veilig en praktisch. het bewijs glas garantie absolute veiligheid. de afwezigheid van rekken of planken kunnen worden geplaatst riool of tikken op elk punt van de paino. de natuurlijkheid van abbianata betrekking tot meer producten technische maakt dit een unieke combinatie. "- Piero Cappelli"

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten