Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Stellingcontainer voor moderne badkamer Cipi, ruimtebesparende oplossing

Code: CP431-WD
€ 536,00 € 666,90 -20%
inclusief BTW
- +
Maatregelen
61,5 x 30 x 12 cm
Levertijden
7/10 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Cipì
Stellingcontainer voor moderne badkamer CIPI.
Plank volledig gemaakt van Natural Acrylic Stone - Hi MACS® met ondersteuning plank voor cosmetica en flessen. Geleverd met schroeven en wandmontage aanslagen in wit staal. Het kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd.

onderhoud Tips
Acryl steen bij uitstek: met de juiste zorg Hi MACS® ziet er heerlijk jong zelfs na jaren.
Als u op zoek bent naar een hoogwaardige materialen, duurzaam en bestand, Hi MACS® Natural Acrylic Stone is de juiste keuze. Dit materiaal niet vuil te absorberen en is bestand, dus het is gemakkelijk te genezen. Om te profiteren van de ongeëvenaarde kwaliteit van dit product voor vele jaren, zijn hier een aantal eenvoudige informatie, maar nuttig voor het onderhoud:
dagelijks vuil
Hoi MACS® is een volledig homogeen materiaal. Aangezien het niet poreus, kan het gemakkelijk worden gereinigd met een vochtige doek, een spons en een mild reinigingsmiddel. Voor alle matte afwerking oppervlakken is het zelfs mogelijk om in alle rust een schuurmiddel crème van die in de handel verkrijgbaar. In dit geval, teneinde dit uniform uiterlijk te behouden, zal goed wrijven zijn telkens het gehele oppervlak met een vochtige spons.
Hardnekkig vuil
Het product kan worden gevormd meer vuilafstotend te wijten aan kleurstoffen, thee of vruchtensap. Deze vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met een bleekmiddel (niet verlaten voor meer dan vijf minuten). Vervolgens was het oppervlak met een reinigingsmiddel generieke commercieel beschikbare degenen en daarna met zuiver water. De matte oppervlakken kunnen ook worden behandeld met schurende crème. De nagellak kan worden verwijderd zonder problemen met een specifiek product (aceton-vrij) of met schurende crème.
acid Cleaners
Sommige reinigingsmiddelen met zuren (bijv. Methylchloride of aceton). Deze moeten niet worden gebruikt om Hi MACS® oppervlakken te behandelen. Indien echter per ongeluk een dergelijk product in contact met het materiaal komt, geeft de oppervlak schoon met voldoende zeepwater, om de vorming van permanente vlekken te voorkomen.
Burns
Kleine brandwonden of nicotine resten kunnen gemakkelijk verwijderd worden met een traditionele schurende of een spons. Als dit zou resulteren in een lichte dof worden van de gepolijste afwerking, kan helderheid snel worden hersteld met behulp van een schuurspons met fijne korrel.
scherpe voorwerpen
Hi MACS® Aan te passen aan de behoeften van het dagelijks leven is een eitje. Bijzonder scherp en scherpe voorwerpen kunnen echter laat sneden of krassen op oppervlakken. Kleine wondjes en krassen kunnen onafhankelijk van elkaar worden gerepareerd met weinig inspanning. In het geval van zeer diepe snijwonden, contact opnemen met een gespecialiseerd laboratorium.
WAAROM KOPEN
  • uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  • product design
  • bestendige materialen

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten