Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

badkamermeubels houtsamenstelling handgemaakte sparren Osborne

Code: OSBORNE
€ 9.655,00
inclusief BTW
- +
Maatregelen
180 x 55 x h.80 cm
Levertijden
40 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Viadurini Bathroom
Samenstelling badkamermeubels van handgemaakt sparrenhout
Staande badkamermeubelset in klassieke vintage stijl, volledig met de hand gemaakt. Meubels gemaakt met de hand van oud teruggewonnen hout en geselecteerd om vervolgens te worden bewerkt met eeuwenoude technieken van de grote meestertimmermannen uit het verleden. Een onweerstaanbare charme om uw badkamer op een unieke manier in te richten.

Samenstelling omvat:
- Meubels in antieke spar van eerste patina, handgemaakt
- Een keramisch zitbad
- Spiegel en plank

Opmerking: het is mogelijk om de afmetingen en afwerkingen van het hout aan te passen, om uw gepersonaliseerde meubels te ontvangen, vraag een offerte aan bij: clienti@viadurini.itBELANGRIJK: Omdat het product volledig met de hand is gemaakt, kan het artikel kleine afwijkingen van de afbeelding ondergaan.

Viadurini Classic Badkamermeubels is de juiste oplossing om elegantie en waarde aan uw badkamer te geven. Hoogwaardig design en onberispelijke kwaliteit komen samen voor een uitzonderlijk trendy resultaat.
Viadurini badkamermeubels passen in elke omgeving, vintage, vintage of retro. Kies de juiste combinatie voor een effect dat uw gasten kan betoveren!

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten