Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Samenstelling badkamer op de begane in een modern design Novello Craft

Code: CRAFT N06
€ 10.634,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Samenstelling badkamer op de begane in een modern design Novello Craft
Experience, veranderingen zijn de basis van het dagelijks leven en dus past in de badkamer ruimte wordt getransformeerd en veranderingen te gebruiken. Het ontwerp nodig hebben om hun eigen ritme te vinden en de waarde van de tijd, in verband met de gebaren en lichaam, een nieuw toevluchtsoord voor de zintuigen te herontdekken.
De samenstelling is in natuurlijk eiken knoestige, wastafels in steen steun grijze, metalen constructies in mat donkergrijs gelakt. Wandkast in mat donkergrijs gelakt.

De set bestaat uit:
1 x P.45 L.90 x H.50 cm
2 x P.45 L.45 x H.50 cm
3 L.135 x P.45 cm x H.1,5
L.140 P.45 4 x 6 cm x H.
5 x P.40 L.45 x H.35 cm
6 L.70 x P.40 x H.15 cm
7 L.66 x x P.45 H.1,5 cm
L.14 x P.45 x 8 cm H.1,5
9 L.90 x H.50 cm x P.3
L. 18 x 10 x H.18 P.12 cm
11 L.25 x P.21 x H.50 cm
L.10 x P.45 x 12 cm H.1,5

bestek
Houten structuren: berken multiplex sp. 16 mm eiken fineer.
houten fronten: in berken multiplex sp. 16 mm eiken fineer.

The Oak wordt aangeboden in drie afwerkingen: natuurlijke knoestige met knooppunten in het oog, knoestige wit, termocotto afgewend. Dit laatste is een geavanceerd proces dat het doel om de samenhang en compactheid van de vezels te verhogen, terwijl zeer goede mechanische eigenschappen en weerstand heeft.

Steen: travertijn gepolijste hars, steen matte grijze, matte trachite en Carrara: natuursteen zijn de eerste bouwmaterialen gebruikt in de geschiedenis, in aanvulling op het beroep te bestaan voor miljoenen jaren hebben kenmerken van kracht, compactheid en per definitie biocompatibele wegens hen vormden de aarde.

De Novello esthetische duwen om te innoveren producten op zoek naar een personalisatie waar creativiteit is in toenemende mate spazio.Con de Craft collectie is het herstel van vakmanschap in eigentijdse vorm, de mobiele veronderstelt zelf aspecten die het uniek maken, een perfecte synthese van traditie en innovatie. De zaak wordt genomen als een fundamentele waarde in een voortdurende verkenning van nieuwe mogelijkheden om te diversifiëren en de voorgestelde initiatieven dat ze het item kan verklaren en het bevorderen van de ontmoeting tussen de traditionele artistieke vakmanschap en een smaak voor experimenten en verrijken van plan zijn eigentijds design.
Craft is de ultieme uitdrukking van het ontwerp Novello, zijn roeping voor innovatie en talent in de zoektocht naar materialen en geavanceerde technologieën kunstzinnig uitgevoerd door meester ambachtslieden. Al het meubilair is volledig gemaakt van multiplex.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten