Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Samenstelling badmeubels in moderne aarde Novello Craft

Code: CRAFT N10
€ 6.171,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Samenstelling badmeubels in moderne aarde Novello Craft
De kwaliteit in de kern, van de poëzie van vakmanschap in een eigentijds verhaal geïnspireerd ontwerp, maar geschreven met de vaardigheid van de handen, die aanraking van perfectie in deze collectie wordt; Craft of knutselen en industriële denken.
Samenstelling is knoestige wit eiken, wastafels in donker grijs cement.

De badkamer set bestaat uit:
1 x P.45 L.60 x H.75 cm
2 x P.45 L.60 x H.15 cm
2A L.50 x P.30 x H.11 cm
L.60 P. 3 x 3 cm x H.60
4 L. 18 cm x x P.12 H.18
5 x P.12 L.45 x H.12 cm

Let op: de line-up voor objecten is niet inbegrepen.

bestek
Houten structuren: berken multiplex sp. 16 mm Eikenfineer
houten fronten: in berken multiplex sp. 16 mm Eikenfineer

The Oak wordt aangeboden in drie afwerkingen: natuurlijke knoestige met knooppunten in het oog, knoestige wit, termocotto afgewend. Dit laatste is een geavanceerd proces dat het doel om de samenhang en compactheid van de vezels te verhogen, terwijl zeer goede mechanische eigenschappen en weerstand heeft.

Cement: Een speciaal proces maakt de compacte cement en elastisch tegelijkertijd het geven van een grote weerstand tegen compressie die u toelaat om het product te gebruiken voor zeer dunne diktes, terwijl de lage porositeit geeft hem een buitengewone dichtheid. Het invullen van de technische plaatje van een hoge slagvastheid, chemische en slijtage en voldoet aan de strenge regelgeving van de EG-richtlijn en de nieuwe is strengere 2010 de Europese normen op het gebied van VOS (vluchtige organische stoffen).

De Novello esthetische duwen om te innoveren producten op zoek naar een personalisatie waar creativiteit is in toenemende mate spazio.Con de Craft collectie is het herstel van vakmanschap in eigentijdse vorm, de mobiele veronderstelt zelf aspecten die het uniek maken, een perfecte synthese van traditie en innovatie. De zaak wordt genomen als een fundamentele waarde in een voortdurende verkenning van nieuwe mogelijkheden om te diversifiëren en de voorgestelde initiatieven dat ze het item kan verklaren en het bevorderen van de ontmoeting tussen de traditionele artistieke vakmanschap en een smaak voor experimenten en verrijken van plan zijn eigentijds design.
Craft is de ultieme uitdrukking van het ontwerp Novello, zijn roeping voor innovatie en talent in de zoektocht naar materialen en geavanceerde technologieën kunstzinnig uitgevoerd door meester ambachtslieden. Al het meubilair is volledig gemaakt van multiplex.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten