Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

badkamermeubels samenstelling geschorst Novello Craft artisan

Code: CRAFT N08
€ 6.455,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Badkamermeubels samenstelling geschorst Novello Craft artisan
Eco-gevoelig, het vakmanschap zijn functioneel esthetische duurzaamheid. Het resultaat is de verhoogde levensduur van de noodzaak, een langere levensduur, waardoor de invloed afneemt, waardoor de milieuvriendelijkheid verhogen.
Het preparaat mat wit gelakt, wasbak geïntegreerd Laminam witte oxide; bovenkasten in mat papier mat gelakt witte suiker.

De badkamer set bestaat uit:
1 x P.45 L.90 x H.50 cm
2 x P.45 L.90 x H.50 cm
3 L.180 x P.45 cm x H.2
3A L.70 x P.31 x H.11 cm
4 x L.90 x H.100 cm p.3
4A Led zijspiegel van
5 L.100 x P.21 x H.25 cm
6 L.75 x P.21 x H.25 cm
7 L.75 x P.21 x H.25 cm

Let op: de line-up voor objecten is niet inbegrepen

bestek
Faciliteiten gelakt: MDF sp. 16 mm.
Lakfronten: MDF sp. 16 mm.
Plannen Laminam: Laminam sp. 3 mm

De gelakte oppervlakken vereisen een bijzonder zorgvuldig onderhoud om krassen te voorkomen. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

Laminam: De aangenaamheid en verfijning van oppervlakken deel uitmaken van de "huid" van Laminam platen: bestand tegen schokken, krassen, waterafstotend en olie-afstotend, bestand tegen zuren, UV-stralen, Laminam oppervlakken, zijn verkrijgbaar in verschillende onveranderlijke kleuren na verloop van tijd . Gemakkelijk te reinigen en hygiënisch, omdat er geen servetten, borden, zijn natuurlijk en niet giftig.

De Novello esthetische duwen om te innoveren producten op zoek naar een personalisatie waar creativiteit is in toenemende mate spazio.Con de Craft collectie is het herstel van vakmanschap in eigentijdse vorm, de mobiele veronderstelt zelf aspecten die het uniek maken, een perfecte synthese van traditie en innovatie. De zaak wordt genomen als een fundamentele waarde in een voortdurende verkenning van nieuwe mogelijkheden om te diversifiëren en de voorgestelde initiatieven dat ze het item kan verklaren en het bevorderen van de ontmoeting tussen de traditionele artistieke vakmanschap en een smaak voor experimenten en verrijken van plan zijn eigentijds design.
Craft is de ultieme uitdrukking van het ontwerp Novello, zijn roeping voor innovatie en talent in de zoektocht naar materialen en geavanceerde technologieën kunstzinnig uitgevoerd door meester ambachtslieden. Al het meubilair is volledig gemaakt van multiplex.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten