Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Badsamenstelling geschorst modern design Light 45 Novello

Code: LIGHT 45 G01
€ 4.268,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Badsamenstelling geschorst modern design Light 45 Novello
De basis en bovenkasten toiletartikelen in HPL witte as. geïntegreerde wastafel Plan   Novcryl. De basen deuren naar "stap" terwijl de bovenkasten zijn met push-pull opening. Ik oefen cm spiegelkast. 90 x 60 uur. x 17 met deur verticaal scrollen. De deur is gepositioneerd op elke hoogte. De LED lamp zijdelings gepositioneerd.

De samenstelling omvat:
- basiseenheid 90 cm
- 2 deuren base 90 cm
- Geïntegreerde bakvormige verdieping Novcryl cm180
- 90 cm spiegelkabinet
- LED-lamp
- Dak 2 deuren 90 cm

bestek
Structuren: in hout deeltjes sp. 16 mm hydrofobe V100 E1 klasse met zijden gezien veredeld of verschillende tinten gelakt.
HPL fronten: in hout deeltjes sp. 16 mm V100 E1 klasse met ABS-rand.
Plannen Novcryl spess.12 mm.

HPL: De hogedruk laminaten uit meerdere lagen papier geïmpregneerd met thermohardende harsen en verdicht door de gecombineerde werking van warmte (140/150 ° C) en hoge druk (<7 MPa) gedurende 40/50 minuten. Het resultaat is een stabiele, niet-reactieve, homogene, niet-poreus en hoge dichtheid. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

De Novcryl is een materiaal samengesteld uit een gebalanceerde mengsel van verschillende hoogwaardige minerale vulstoffen, verbonden door speciale polyesterharsen om goede mechanische en chemische bestendigheid. De schoonmaak is zeer eenvoudig met vloeibaar niet-schurende producten, waarbij kleine krasjes die kunnen optreden bij het gebruik van jaren, kan worden genomen met borstels polijsten en wassen typisch voor carrosserie sector.

De collectie Light 45 heeft een badkamer met schone en eenvoudige lijnen, waarbij vorm en functie zijn hetzelfde en produceren een vitale en jeugdige sfeer. Het bassin leidt bases kunnen kiezen uit drie verschillende soorten plannen:
-Begane geïntegreerd glanzende witte NOVCRYL van de grote rechthoekige tank;
-begane wastafel geïntegreerd in 10 mm dik kristal, in glanzend of satijn afwerking, gelakt in alle 35 kleuren van de lakken;
-Verdieping witte keramische wastafel.
De afwerking van de bases, en het deksel van de kolommen kan MDF mat of glanzend gelakt in 35 kleuren. Er is ook de HPL afwerking, een innovatief materiaal gewerkt met in 3 kleuren voorgesteld cutting-edge technieken: witte as, eik ivoor en donkere walnoot. Een groot aantal spiegels verrijkt het geheel.
De deuren van het licht 45 een originele verzameling verwerking "stap" om het openen van de elementen te vergemakkelijken en maakt het elegante en verfijnde de set van de samenstelling.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten