Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Badsamenstelling geschorst modern design Novello Craft

Code: CRAFT N09
€ 5.767,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Badsamenstelling geschorst modern design Novello Craft
Unieke stukken van het milieu. De hars cement zoals hout en steen zijn verwerkt met een handmatig proces dat de onvolkomenheden verbetert, waardoor elk bad een enkel stuk.
De samenstelling is termocotto Oak, wastafel geschorst Laminam zwarte oxide.

De badkamer set bestaat uit:
1 x P.45 L.90 x H.35 cm
1A L.90 x x P.45 H.1,5 cm
2 L.140 x P.45 x H.15 cm
2A L.70 x P.30 x H.11 cm
P.3 3 x L.90 x H.100 cm
4 L.90 x P.15 x H.15 cm
5 x P.15 L.90 x H.100 cm
console

bestek
Houten structuren: berken multiplex sp. 16 mm Eikenfineer
houten fronten: in berken multiplex sp. 16 mm Eikenfineer

The Oak wordt aangeboden in drie afwerkingen: natuurlijke knoestige met knooppunten in het oog, knoestige wit, termocotto afgewend. Dit laatste is een geavanceerd proces dat het doel om de samenhang en compactheid van de vezels te verhogen, terwijl zeer goede mechanische eigenschappen en weerstand heeft.

Laminam: De aangenaamheid en verfijning van oppervlakken deel uitmaken van de "huid" van Laminam platen: bestand tegen schokken, krassen, waterafstotend en olie-afstotend, bestand tegen zuren, UV-stralen, Laminam oppervlakken, zijn verkrijgbaar in verschillende onveranderlijke kleuren na verloop van tijd . Gemakkelijk te reinigen en hygiënisch, omdat er geen servetten, borden, zijn natuurlijk en niet giftig.

De Novello esthetische duwen om te innoveren producten op zoek naar een personalisatie waar creativiteit is in toenemende mate spazio.Con de Craft collectie is het herstel van vakmanschap in eigentijdse vorm, de mobiele veronderstelt zelf aspecten die het uniek maken, een perfecte synthese van traditie en innovatie. De zaak wordt genomen als een fundamentele waarde in een voortdurende verkenning van nieuwe mogelijkheden om te diversifiëren en de voorgestelde initiatieven dat ze het item kan verklaren en het bevorderen van de ontmoeting tussen de traditionele artistieke vakmanschap en een smaak voor experimenten en verrijken van plan zijn eigentijds design.
Craft is de ultieme uitdrukking van het ontwerp Novello, zijn roeping voor innovatie en talent in de zoektocht naar materialen en geavanceerde technologieën kunstzinnig uitgevoerd door meester ambachtslieden. Al het meubilair is volledig gemaakt van multiplex.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten