Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Badsamenstelling geschorst modern design Novello Libera3D

Code: LIBERA3D 03
€ 4.628,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Badsamenstelling geschorst modern design Novello Libera3D
De badkamer bevindt zich in mat antraciet grijs gelakt met compartiment in mat wit gelakt dag. De geïntegreerde basin plan wordt Teknorit in Dark Slate Gray. De spiegel frame met prof. 15 cm is uitgerust met LED-verlichting.

De samenstelling omvat:
1 x P.50 L.70 x H.35 cm
2 x P.50 L.70 x H.35 cm
L.144 x P.50 x 3 cm H.1,5
4 L.115 x P.50 x H.38 cm
5 L.180 x P.15 x H.50 cm

bestek
- Faciliteiten: hout deeltje sp. 16 mm hydrofobe V100 E1 klasse met zijden gezien veredeld of verschillende tinten gelakt.
- gelakt voorgevels: MDF sp. 18 mm geëmailleerd
- Plannen Teknorit spess.12 mm.

De Teknorit is een niet-poreus materiaal en compact en geen oppervlaktebehandeling ondergaan met verf. Het bestaat uit edele harsen en hoogwaardige minerale vulstoffen. Het kan worden gereinigd met normale producten voor het schoonmaken van de badkamer, zoals multifunctionele cif, bleekmiddel, etc.
BELANGRIJK: u mag geen schoonmaakmiddelen met oplosmiddelen zoals trichloorethyleen, verdunners, Raggia water te gebruiken. Voor het herstel van krassen voortvloeit uit het gebruik en de oorspronkelijke vorm terug volstaat om het oppervlak glad met een schuurspons zoals Scotch-Brite en daarna met een zachte doek.

De gelakte oppervlakken, vereisen een bijzonder zorgvuldig onderhoud om krassen of vlekken te voorkomen. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

3D Free is een programma voor de grote badkamer, veelzijdige en veelvormige die de compositorische vrijheid ziet zijn grote expressieve kracht. eenvoudige, dunne vormen. De set modules is door een omtrek met 45 ° rand, die sierlijk het preparaat benadrukt.
De opening van de frontale gebeurt door een push-pull systeem. Een uitvloeisel van de gratis 3D-systeem, zijn er een aantal spiegels in een nieuw ontwerp.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten