Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Badsamenstelling geschorst Novello Light 45 modern design

Code: LIGHT 45 G06
€ 1.615,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Badsamenstelling geschorst Novello Light 45 modern design
Ideaal voor kleinere ruimten de basis met keramische wastafel 40 cm x 40. De basis met een deur in glanzende lak met spiegel cm. 40x 110 h. en LED-lamp.

De samenstelling omvat:
- sink base + top 40 cm
- spiegelbeeld 40x100h
- LED-lamp

Opmerking: De boom hanger is niet opgenomen in de samenstelling.

bestek
Structuren: in hout deeltjes sp. 16 mm hydrofobe V100 E1 klasse met zijden gezien veredeld of verschillende schakeringen geëmailleerd
gelakt voorgevels: MDF sp. 18 mm geëmailleerd

De gelakte oppervlakken, vereisen een bijzonder zorgvuldig onderhoud om krassen of vlekken te voorkomen. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

De collectie Light 45 heeft een badkamer met schone en eenvoudige lijnen, waarbij vorm en functie zijn hetzelfde en produceren een vitale en jeugdige sfeer. Het bassin leidt bases kunnen kiezen uit drie verschillende soorten plannen:
-Begane geïntegreerd glanzende witte NOVCRYL van de grote rechthoekige tank;
-begane wastafel geïntegreerd in 10 mm dik kristal, in glanzend of satijn afwerking, gelakt in alle 35 kleuren van de lakken;
-Verdieping witte keramische wastafel.
De afwerking van de bases, en het deksel van de kolommen kan MDF mat of glanzend gelakt in 35 kleuren. Er is ook de HPL afwerking, een innovatief materiaal gewerkt met in 3 kleuren voorgesteld cutting-edge technieken: witte as, eik ivoor en donkere walnoot. Een groot aantal spiegels verrijkt het geheel.
De deuren van het licht 45 een originele verzameling verwerking "stap" om het openen van de elementen te vergemakkelijken en maakt het elegante en verfijnde de set van de samenstelling.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten