Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Moderne badkamer samenstelling op de grond en zwevende Libera3D Novello

Code: LIBERA3D 09
€ 3.385,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Badsamenstelling Ground / opgeschort Libera3D Novello, modern design
De badreeks gelakt honing ondoorzichtig en HPL grijze iep met geïntegreerde kristalvlak in honingskleur

De samenstelling omvat:
1 x P.50 L.70 x H.25 cm
2 x P.50 L.45 x H.50 cm
L.74 x P.50 x 3 cm H.1,5
4 L.70 x P.50 x H.25 cm
5 L.42 x H.95 cm x P.3
6 L.40 x P.37 x H.14 cm

bestek
- Faciliteiten: hout deeltje sp. 16 mm hydrofobe V100 E1 klasse met zijden gezien veredeld of verschillende tinten gelakt.
- HPL fronten: in dikke deeltje. 16 mm V100 E1 klasse met ABS-rand.
- gelakt voorgevels: MDF sp. 18 mm geëmailleerd
- Plannen spess.10 mm kristal.

De gelakte oppervlakken, vereisen een bijzonder zorgvuldig onderhoud om krassen of vlekken te voorkomen. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

HPL: De hogedruk laminaten uit meerdere lagen papier geïmpregneerd met thermohardende harsen en verdicht door de gecombineerde werking van warmte (140/150 ° C) en hoge druk (<7 MPa) gedurende 40/50 minuten. Het resultaat is een stabiele, niet-reactieve, homogene, niet-poreus en hoge dichtheid. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

Glazen bladen: De glasplaat bestaat uit een ongehard floatglas, transparant of koud geverfd met verven op waterbasis (niet-toxisch) met een dikte van 15 mm. Glas is een zeer hard en duurzaam, maar tegelijkertijd kwetsbaar en kan worden beschadigd door sterke slagen of vallende voorwerpen op. In het algemeen, het bovenvlak is zeer resistent tegen zuren, maar de verf kan worden aangevallen door een langdurig contact met zure of basische stoffen; Daarom hebben we niet de reiniging van de geschilderde deel aanraden. Gebruik voor het reinigen geen gebruik maken van zuren (anti) of basisch (bleekmiddel, bijtende soda). Normale gebruik voor het reinigen van glas (Vetril, Glassex of anderszins) of detergentia bij neutrale pH; uitzonderlijk producten kunnen worden gebruikt kalkaanslag uitsluitend toe te passen op het glasoppervlak dat evenwel niet om hen te laten komen in contact met de verf. De fabrieksgarantie dekt de glazen onvolkomenheden en de orderuitvoering onjuist wat betreft afwerking, boren, vormgeven en coating verkeerd of niet-conforme.

FREE 3D
eenvoudige, dunne vormen. De set modules is door een omtrek met 45 ° rand, die sierlijk het preparaat benadrukt.
De opening van de frontale gebeurt door een push-pull systeem. Een uitvloeisel van de gratis 3D-systeem, zijn er een aantal spiegels in een nieuw ontwerp.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten