Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

meubilair badkamermeubels samenstelling opgeschort Novello Calix

Code: CALIX A13
€ 3.896,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Meubilair badkamermeubels samenstelling opgeschort Novello Calix
Badkamermeubilair met mat gelakt zand gebogen gevels, wasbak geïntegreerd Teknorit ondoorzichtige witte, verlichte spiegelelement per dag in matte lak zand bank dikke H 10 HPL unicolor tabak eiken.

Set bestaat uit:
1 x L60 P.45 x H.75 cm
2 L35 x P.45 x H.75 cm
3 L.97x P.42 x H.50 cm
3A geïntegreerde wastafel
4 x L35 x P.22 H.180 cm
5 L70 x P.37 x H.10 cm
5A beugels voor top
6 x P.3 L.95 x H.85 cm
6A voorspiegel LED

bestek
Structuren: in hout deeltjes sp. 16 mm hydrofobe V100 E1 klasse met zijden gezien veredeld of verschillende schakeringen geëmailleerd
gelakt voorgevels: MDF sp. 18 mm geëmailleerd
Plannen Tecnorit spess.12 mm

De Teknorit is een niet-poreus materiaal en compact en geen oppervlaktebehandeling ondergaan met verf. Het bestaat uit edele harsen en hoogwaardige minerale vulstoffen. Het kan worden gereinigd met normale producten voor het schoonmaken van de badkamer, zoals multifunctionele cif, bleekmiddel, etc. BELANGRIJK: u mag geen schoonmaakmiddelen met oplosmiddelen zoals trichloorethyleen, verdunners, Raggia water te gebruiken. Voor het herstel van krassen voortvloeit uit het gebruik en de oorspronkelijke vorm terug volstaat om het oppervlak glad met een schuurspons zoals Scotch-Brite en daarna met een zachte doek.

HPL: De hogedruk laminaten uit meerdere lagen papier geïmpregneerd met thermohardende harsen en verdicht door de gecombineerde werking van warmte (140/150 ° C) en hoge druk (<7 MPa) gedurende 40/50 minuten. Het resultaat is een stabiele, niet-reactieve, homogene, niet-poreus en hoge dichtheid. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

De gelakte oppervlakken, vereisen een bijzonder zorgvuldig onderhoud om krassen of vlekken te voorkomen. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten