Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Moderne samenstelling van het bad gesuspendeerd Novello Libera3D

Code: LIBERA3D 10
€ 4.032,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Moderne samenstelling van het bad gesuspendeerd Novello Libera3D
Bath set gelakt in rode koraal \ amarant rood en mat antraciet grijs. De wastafel geïntegreerde glazen blad rode koraal kleur. De kolomhoogte 21 cm diep en 162 is voorzien van een spiegel deur. De wastafel haven bases zijn uitgerust met een praktische interne lade.

De samenstelling omvat:
1 x P.50 L.70 x H.50 cm
2 x P.50 L.74 x H.1 cm
3 x P.37 L.90 x H.17 cm
L.94 x P.37 x 4 cm H.1,8
5 L.110 x P.37 x H.37 cm
6 L.45 x P.21 x H.162 cm
Let op: De opslag line-up is niet inbegrepen.

bestek
- Faciliteiten: hout deeltje sp. 16 mm hydrofobe V100 E1 klasse met zijden gezien veredeld of verschillende tinten gelakt.
- gelakt voorgevels: MDF sp. 18 mm geëmailleerd
- in dikke glazen bladen. 10 mm.

Kristal Verdieping: De glasplaat bestaat uit een ongehard floatglas, transparant of koud geverfd met verven op waterbasis (niet-toxisch) met een dikte van 15 mm. Glas is een zeer hard en duurzaam, maar tegelijkertijd kwetsbaar en kan worden beschadigd door sterke slagen of vallende voorwerpen op. In het algemeen, het bovenvlak is zeer resistent tegen zuren, maar de verf kan worden aangevallen door een langdurig contact met zure of basische stoffen; Daarom hebben we niet de reiniging van de geschilderde deel aanraden. Gebruik voor het reinigen geen gebruik maken van zuren (anti) of basisch (bleekmiddel, bijtende soda). Normale gebruik voor het reinigen van glas (Vetril, Glassex of anderszins) of detergentia bij neutrale pH; uitzonderlijk producten kunnen worden gebruikt kalkaanslag uitsluitend toe te passen op het glasoppervlak dat evenwel niet om hen te laten komen in contact met de verf. De fabrieksgarantie dekt de glazen onvolkomenheden en de orderuitvoering onjuist wat betreft afwerking, boren, vormgeven en coating verkeerd of niet-conforme.

De gelakte oppervlakken, vereisen een bijzonder zorgvuldig onderhoud om krassen of vlekken te voorkomen. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

FREE 3D
eenvoudige, dunne vormen. De set modules is door een omtrek met 45 ° rand, die sierlijk het preparaat benadrukt.
De opening van de frontale gebeurt door een push-pull systeem. Een uitvloeisel van de gratis 3D-systeem, zijn er een aantal spiegels in een nieuw ontwerp.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten