Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Modern Bath samenstelling op de grond en gesuspendeerd Libera3D Novello

Code: LIBERA3D 09bis
€ 3.154,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Samenstelling badkamermeubels modern design gratis 3D Novello
De badkamer set is geschilderd matte Honing en HPL grijs iep boom met witte Teknorit.

De samenstelling omvat:
1 x P.50 L.70 x H.25 cm
2 x P.50 L.45 x H.50 cm
L.74 x P.50 x 3 cm H.1,5
4 L.70 x P.50 x H.25 cm
5 L.42 x H.95 cm x P.3

bestek
- Faciliteiten: hout deeltje sp. 16 mm hydrofobe V100 E1 klasse met zijden gezien veredeld of verschillende tinten gelakt.
- HPL fronten: in dikke deeltje. 16 mm V100 E1 klasse met ABS-rand.
- gelakt voorgevels: MDF sp. 18 mm geëmailleerd
- Plannen Teknorit spess.12 mm.

De gelakte oppervlakken, vereisen een bijzonder zorgvuldig onderhoud om krassen of vlekken te voorkomen. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

HPL: De hogedruk laminaten uit meerdere lagen papier geïmpregneerd met thermohardende harsen en verdicht door de gecombineerde werking van warmte (140/150 ° C) en hoge druk (<7 MPa) gedurende 40/50 minuten. Het resultaat is een stabiele, niet-reactieve, homogene, niet-poreus en hoge dichtheid. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

De Teknorit is een niet-poreus materiaal en compact en geen oppervlaktebehandeling ondergaan met verf. Het bestaat uit edele harsen en hoogwaardige minerale vulstoffen. Het kan worden gereinigd met normale producten voor het schoonmaken van de badkamer, zoals multifunctionele cif, bleekmiddel, etc.
BELANGRIJK: je moet niet gebruik maken van het schoonmaken van producten die oplosmiddelen zoals trichloorethyleen, verdunners,
Raggia water. Voor het herstel van krassen voortvloeit uit het gebruik en de oorspronkelijke vorm terug volstaat om het oppervlak glad met een schuurspons zoals Scotch-Brite en daarna met een zachte doek.

FREE 3D
eenvoudige, dunne vormen. De set modules is door een omtrek met 45 ° rand, die sierlijk het preparaat benadrukt.
De opening van de frontale gebeurt door een push-pull systeem. Een uitvloeisel van de gratis 3D-systeem, zijn er een aantal spiegels in een nieuw ontwerp.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten