Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Samenstelling geschorst voor de moderne vormgeving van de badkamer Craft Novello

Code: CRAFT N04
€ 7.141,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Samenstelling geschorst voor de moderne vormgeving van de badkamer Craft Novello
De badkamer meubel set is knoestige wit eiken, wandmeubel in natuurlijke eik en geïntegreerd wastafel in wit satijn kristal. Een badkamer die moderne draai denkt verleden waarden.

De samenstelling omvat:
1 x P.45 L.90 x H.50 cm
2 x P.45 L.45 x H.50 cm
3 L.180 x P.45 cm x H.1,5
3A L.52 x P.31 x H.11 cm
4 L.45 x P.21 x H.75 cm
5 x P.21 L.45 x H.25 cm
6 x P.3 L.135 x H.50 cm
7 L. 18 x P.12 x H.18 cm

bestek
Houten structuren: berken multiplex sp. 16 mm Eikenfineer
houten fronten: in berken multiplex sp. 16 mm Eikenfineer
Plannen Crystal: 10 mm dik.

The Oak wordt aangeboden in drie afwerkingen: natuurlijke knoestige met knooppunten in het oog, knoestige wit, termocotto afgewend. Dit laatste is een geavanceerd proces dat het doel om de samenhang en compactheid van de vezels te verhogen, terwijl zeer goede mechanische eigenschappen en weerstand heeft.

De Novello esthetische duwen om te innoveren producten op zoek naar een personalisatie waar creativiteit is in toenemende mate spazio.Con de Craft collectie is het herstel van vakmanschap in eigentijdse vorm, de mobiele veronderstelt zelf aspecten die het uniek maken, een perfecte synthese van traditie en innovatie. De zaak wordt genomen als een fundamentele waarde in een voortdurende verkenning van nieuwe mogelijkheden om te diversifiëren en de voorgestelde initiatieven dat ze het item kan verklaren en het bevorderen van de ontmoeting tussen de traditionele artistieke vakmanschap en een smaak voor experimenten en verrijken van plan zijn eigentijds design.
Craft is de ultieme uitdrukking van het ontwerp Novello, zijn roeping voor innovatie en talent in de zoektocht naar materialen en geavanceerde technologieën kunstzinnig uitgevoerd door meester ambachtslieden. Al het meubilair is volledig gemaakt van multiplex.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten