Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Samenstelling meubilair badkamermeubels geschorst Novello Light 45

Code: LIGHT 45 G07
€ 4.452,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Samenstelling meubilair badkamermeubels geschorst Novello Light 45
meubilair bad in matte lak muis met geïntegreerde verdieping wastafel gepolijst extralicht glasdikte 10 mm in dezelfde kleur "muis" van de kast. Spiegel met frame en mat wit gelakt planken, compleet met LED-verlichting.

De samenstelling omvat:
- basiseenheid 90 cm
- base 2 laden 90 cm
- geïntegreerde glazen top-sink cm180
- omlijst spiegel met LED cm180

bestek
Structuren: in hout deeltjes sp. 16 mm hydrofobe V100 E1 klasse met zijden gezien veredeld of verschillende schakeringen geëmailleerd
gelakt voorgevels: MDF sp. 18 mm geëmailleerd
Glazen bladen: dikte 10 mm

De gelakte oppervlakken, vereisen een bijzonder zorgvuldig onderhoud om krassen of vlekken te voorkomen. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

Glazen bladen: De glasplaat bestaat uit een ongehard floatglas, transparant of koud geverfd met verven op waterbasis (niet-toxisch) met een dikte van 15 mm. Glas is een zeer hard en duurzaam, maar tegelijkertijd kwetsbaar en kan worden beschadigd door sterke slagen of vallende voorwerpen op. In het algemeen, het bovenvlak is zeer resistent tegen zuren, maar de verf kan worden aangevallen door een langdurig contact met zure of basische stoffen; Daarom hebben we niet de reiniging van de geschilderde deel aanraden. Gebruik voor het reinigen geen gebruik maken van zuren (anti) of basisch (bleekmiddel, bijtende soda). Normale gebruik voor het reinigen van glas (Vetril, Glassex of anderszins) of detergentia bij neutrale pH; uitzonderlijk producten kunnen worden gebruikt kalkaanslag uitsluitend toe te passen op het glasoppervlak dat evenwel niet om hen te laten komen in contact met de verf. De fabrieksgarantie dekt de glazen onvolkomenheden en de orderuitvoering onjuist wat betreft afwerking, boren, vormgeven en coating verkeerd of niet-conforme.

De collectie Light 45 heeft een badkamer met schone en eenvoudige lijnen, waarbij vorm en functie zijn hetzelfde en produceren een vitale en jeugdige sfeer. Het bassin leidt bases kunnen kiezen uit drie verschillende soorten plannen:
-Begane geïntegreerd glanzende witte NOVCRYL van de grote rechthoekige tank;
-begane wastafel geïntegreerd in 10 mm dik kristal, in glanzend of satijn afwerking, gelakt in alle 35 kleuren van de lakken;
-Verdieping witte keramische wastafel.
De afwerking van de bases, en het deksel van de kolommen kan MDF mat of glanzend gelakt in 35 kleuren. Er is ook de HPL afwerking, een innovatief materiaal gewerkt met in 3 kleuren voorgesteld cutting-edge technieken: witte as, eik ivoor en donkere walnoot. Een groot aantal spiegels verrijkt het geheel.
De deuren van het licht 45 een originele verzameling verwerking "stap" om het openen van de elementen te vergemakkelijken en maakt het elegante en verfijnde de set van de samenstelling.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten