Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Samenstelling van de geschorste badmeubel modern design Calix

Code: CALIX A15
€ 5.554,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Novello
U kunt al onze voorstellen badsamenstellingen aanpassen, neem dan contact met ons op voor een offerte naar: clienti@viadurini.it

Samenstelling van de geschorste badmeubel modern design Novello
Badkamermeubels in wit HPL Stone, wastafel geïntegreerd in glanzend lichtgrijs kristallen, Premium spiegel met LED-verlichting, per dag elementen in mat lichtgrijs gelakt.

De set bestaat uit:
1 x L80 P.45 x H.50 cm
2 x P.45 L.70 x H.50 cm
3 L.152x P.42 x H.50 cm
3A geïntegreerde wastafel
4 L.100 x P.45 x H.10 cm
4A beugels voor top
5 x P.22 L.35 x H.162 cm
6 L.35 x P.22 x H.162 cm
7 L.150 x H.70 cm x P.3
7A perimeter LEDs

bestek
Structuren: in hout deeltjes sp. 16 mm hydrofobe V100 E1 klasse met zijden gezien veredeld of verschillende schakeringen geëmailleerd
HPL fronten: in hout deeltjes sp. 16 mm V100 E1 klasse met ABS-rand
in dikke glazen bladen. 10 mm

HPL: De hogedruk laminaten uit meerdere lagen papier geïmpregneerd met thermohardende harsen en verdicht door de gecombineerde werking van warmte (140/150 ° C) en hoge druk (<7 MPa) gedurende 40/50 minuten. Het resultaat is een stabiele, niet-reactieve, homogene, niet-poreus en hoge dichtheid. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

Glazen bladen: De glasplaat bestaat uit een ongehard floatglas, transparant of koud geverfd met verven op waterbasis (niet-toxisch) met een dikte van 15 mm. Glas is een zeer hard en duurzaam, maar tegelijkertijd kwetsbaar en kan worden beschadigd door sterke slagen of vallende voorwerpen op. In het algemeen, het bovenvlak is zeer resistent tegen zuren, maar de verf kan worden aangevallen door een langdurig contact met zure of basische stoffen; Daarom hebben we niet de reiniging van de geschilderde deel aanraden. Gebruik voor het reinigen geen gebruik maken van zuren (anti) of basisch (bleekmiddel, bijtende soda). Normale gebruik voor het reinigen van glas (Vetril, Glassex of anderszins) of detergentia bij neutrale pH; uitzonderlijk producten kunnen worden gebruikt kalkaanslag uitsluitend toe te passen op het glasoppervlak dat evenwel niet om hen te laten komen in contact met de verf. De fabrieksgarantie dekt de glazen onvolkomenheden en de orderuitvoering onjuist wat betreft afwerking, boren, vormgeven en coating verkeerd of niet-conforme.

De gelakte oppervlakken, vereisen een bijzonder zorgvuldig onderhoud om krassen of vlekken te voorkomen. Cleaning voldoende beglazing of alcohol verdund met water, drogen onmiddellijk met zachte en niet schurende doek.

De kraan is niet opgenomen in de samenstelling, om meer informatie te hebben: clienti@viadurini.it

De laatst bekeken producten