Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Mobile verdieping badkamer in teak hout en staal Pure Small

Code: CP880 PURO
€ 2.681,00 € 3.331,80 -20%
inclusief BTW
- +
Maatregelen
105 x 55 x 80 cm
Levertijden
7/10 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Cipì
Mobile verdieping badkamer in teak hout en staal Pure Small
De roestvrij stalen constructie met een vierkante doorsnede ondersteunt teakvloer en het volume bestaat uit 2 ruime lades. Aan de zijkanten van de constructie biedt twee staven voor handdoeken en het vlak leent zich voor het gat voor spoelbakken en kranen in elke positie aanvaarden.
Teak is natuurlijk en is "bereid" met natuurlijke wassen en vervolgens getroffen door een lichte polijsten waardoor het helderder. Het gat voor de afvoer / kraan kan gemakkelijk worden gedaan in het werk met een normale boor.

De Birma teak is een herstel van massief hout, van hoge kwaliteit. Het is een van de weinige bossen in de wereld die geen contra-indicaties voor contact met water en brandvertragend zijn. Om beter waarderen de esthetische waarde van deze kostbare hout, is teak Birma overgelaten aan natuurlijke en onderworpen slechts in geringe waxen.

Geglazuurde staal en teak eindelijk ontmoeten die aanleiding geven tot meer hedendaagse badkamer. Vormen stringente en gedefinieerde ruimte, absolute toegankelijkheid voor het gebruik en reiniging, lichtheid van de volumes. Cipi nooit banden van de materialen en de sfeer bij elkaar te brengen.

De laatst bekeken producten