Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Ontwerp Basins voor uw badkamer origineel en trendy

Op Viadurini vinden stroomgebieden van modern design in een ondersteunende kolom of varianten. Veel design patterns in hout, steen, metaal, kunststof, keramiek, Adamantx®.
Als u denkt aan het overdoen van de badkamer of u verhuist naar een nieuw huis, moet u zorgvuldig kiezen van de spoelbak voor de basis- en secundaire badkamer. Het is in feite een element zeer vaak onderschat en weinig beschouwd, en toch samen met de douche is dat deel van de badkamer die we het meest gebruikt. In het algemeen zijn ze de neiging om een kolom model te kiezen, dat wil zeggen een wastafel model uit de klassieke vorm leunend op een vloer keramische kolom. Het nadeel van dit type bekken bestaat uit het feit dat het moeilijk is om vooral te reinigen aan het einde, heeft geen vloer ondersteuning als dat niet van de gootsteen zelf, en laten we hebben allemaal een anonieme en oninteressant uiterlijk.
Als we zijn gericht op het leveren van een moderne badkamer en echt origineel, in dit gedeelte kunt u echt uniek en zeer slimme ideeën en voorstellen te vinden. De put in het bad hier aangeboden worden zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen en weerstand, vormen zij de meest gevarieerde en zijn ontworpen voor de moderne woning en design. Een interessant alternatief voor anonimiteit, om de gasten zo goed mogelijk verbazen en te geven aan iedereen die het invoeren van een adembenemend spektakel. Aangevuld met een mooi boeket van geurige bloemen en je bent klaar, dan heb je een romantische en gezellige badkamer voor iedereen.

Wastafels, ingebouwde, gesuspendeerd of double

In onze online winkel vindt u een wastafel modellen te koop vinden door op te staan of opgeschort, verzonken of op de vloer, ook verdubbelt, elk met iets unieks. Bovendien, gezien de verscheidenheid aan producten aangeboden, kunt u de gootsteen voor de badkamer in alle rust kiezen op basis van uw behoeften. Want er zijn modellen die de mooie tafel tops ingebed, terwijl anderen zijn bedoeld om de vormgeving van de badkamer te versieren, anderen die steun nodig hebben oppervlakken ad hoc voordat deze worden geïnstalleerd. Als u twijfelt of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons hebben, zullen wij u graag helpen bij het kiezen van uw gootsteen voor de vormgeving van de badkamer.