Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Betacryl Wastafels

De acryl steen BETACRYL® is een mooi ideaal materiaal voor de productie van meubilair voor de keuken en badkamer perfect in elk detail. Dit materiaal is een vast oppervlak bestaat voor ongeveer tweederde van aluminiumhydroxide en eenderde acrylhars en natuurlijke pigmenten.

De kenmerken van de Solid Surface laat het worden gebruikt voor vele toepassingen, zowel in de commerciële en residentiële, marine en medisch-ziekenhuis.

Het materiaal feite kan in projecten worden ingebracht vanaf het complex ontwerp of in toepassingen waar functionaliteit en betrouwbaarheid tijdens gebruik. Het kan gebruikt worden zowel verticaal als horizontaal om esthetische effecten van doorschijnendheid onderzocht in combinatie met natuurlijke en kunstmatige verlichting systemen te creëren.

De bijzondere proces maakt een naadloze onmerkbaar maken van formulieren onberispelijke ontwerp dat voldoende ruimte laat aan de verbeelding van de ontwerpers.

E 'l' aluminiumhydroxide waarvan het product een uitstekende mechanische sterkte geeft De hoge kwaliteit acrylhars betekent dat de producten hygiënisch en geschikt voor contact met levensmiddelen, waterbestendigheid en kleurstabiliteit tijd.

Hoewel Corian is een van de meest populaire acryl materialen voor de meubelontwerper badkamer, de Betaclyl steen is voor mensen die meer willen. Het leent zich echt wastafels en wastafels, douches en baden nieuwste trendy badkamer te creëren.

De exclusiviteit en de verdienste van deze steen in combinatie met de taaiheid van de verwerking ervan creëert ideale design producten ook voor de maritieme en nautische decor, maar ook om te beseffen ontwerp objecten zoals tafels, boekenkasten, d 'meubilair en verlichting aanvulling objecten.

In dit gedeelte kunt u de beste vrijstaande zinkt naar de grond, maar ook aanrecht gootstenen Rond, vierkant, rechthoekig, ellipsvormig stevige ondergrond Betacryl en de totale wit. De bochtige en essentiële lijnen van deze unieke handgemaakte modellen volledig in Italië vervaardigd die u zal verbazen met hun absolute zuiverheid.