Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

gesuspendeerd gekleurde wastafels en een steunkolom

Voor een mooie badkamer, geraffineerde net als de rest van het huis, kan niet missen een kleurrijk ontwerp sink! De wastafel wordt een ontwerp accessoire als met zorg gekozen om in harmonie met de omgeving. Een kleurrijke keramische wastafel is een goed ontwerp keuze, omdat het dunne lagen reikt tot zuivere en elegante vormen te creëren.

Keramische alternatieven Geldig zijn de stenen wasbakken die tinten neiging om de natuur te bieden heeft, terwijl degenen die wilt dat andere dan de traditionele wit kan zich wenden tot de wastafels in hars en gekleurd glas verkrijgbaar in oranje, groen, geel, blauw, paars, rood, zwart heldere kleuren. Een categorie nog origineler en zocht bestaat uit de wastafels in Adamantx® dat in aanvulling op het speciale materiaal, naast de rustigere tinten neiging tot beige bieden sommige modellen de neiging om helder rood, op of ondoorzichtig.

In de keramische modellen bestaan gekleurde wastafels, ingebouwde, gesuspendeerd of dubbele, en allen kunnen worden aangepast. Zelfs in de badkamer geboren het 'tijdperk van de op maat waarmee je zoeken en vinden van uw persoonlijk comfort gemaakt van kleine details, zorgvuldig gekozen, bepaalde problemen op te lossen of om u te wijzen op zijn eigen welzijn, wat momenten van geluk geeft.

Voor elk probleem of behoefte bedrijven als Alice Keramiek hebben een specifiek antwoord bestudeerd. In feite kun je kiezen uit de vele modellen van de moderne colorari wastafels met eenvoudige, trendy lijnen en verzoek RAL kleuren die u wilt! Het kan inderdaad uiting geven aan hun verbeelding tussen kleuren met een matte of glanzende afwerking. Voor een moderne uitstraling is de perfecte luxe eindstreep met Gold en Platinum Bronze.

Laat u worden uitgevoerd door de creativiteit en vereisen de gootsteen kleur van uw keuze! Als u twijfelt of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons hebben, zullen wij u graag helpen bij het kiezen van uw gootsteen voor een designer badkamer.