Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Wood Sinks

Het hout, elegant en veelzijdig materiaal wordt gebruikt meer en vaker naar het huis maken gastvrije omgeving te leveren. Het hout verspreidt zich ook steeds meer als materiaal voor de badkamer meubilair met inbegrip van gootstenen en wastafels. Maar men kan vragen een houten bassin zal vervormen met de tijd?
Absoluut niet, het is een kwaliteit behandeld speciaal zinken. In feite is de hygroscopische hout, of met andere woorden in staat om water te absorberen, en daarna te vervormen. Dankzij het gebruik van meer weerstand essences, echter, en de toepassing van de behandelingen kunnen waterdicht afgewerkt, wordt het hout gebruikt met succes trend designer wastafels gemaakt om lang in de tijd te bereiken.

Een houten wastafel ontwerp breekt de traditionele keramische wastafel regels, stelt een structuur met aderen van de natuurlijke charme die een natuurlijke sfeer te creëren en aangenaam ontspannen. Geen toeval dat de Finse sauna's zijn geheel van hout gemaakt.

Ook veel van de ontwerper houten wastafels vinden op Viadurini zijn handgemaakt en daarom uniek en exclusief omdat niet geschikt voor serieproductie.

In onze online shop kunt u ervoor kiezen uw exclusieve houten wastafel round ondersteuning, rechthoekig of zelfs in de originele vormen in gefineerd bamboehout, teak en solide.

Een tip voor het onderhoud? Reinigen met water alleen, gebruik geen bleekmiddel poeder of wasmiddel chimici.Tutti houtproducten in de catalogus zijn gemaakt van massief hout, dus wees niet bang voor elke vorm van slijtage.

Samenvattend de houten sicuramenti wastafels zijn geschikt voor binnen omgevingen zoals badkamers, bieden vele voordelen, waaronder een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding en zijn functioneel, ontwerp, duurzaam, eco-vriendelijke, offrrono een natuurlijke charme en zijn gemaakt om lang mee.

Op viadurini toen vond u voornamelijk twee soorten hout wastafels:
  • unieke stukken niet de massa uit hout gesneden
  • round wastafels in meubelplaat bamboe, teak, fossiel hout (de laatste vergelijkbaar met de steen)