Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Solid Surface de Design wastafels

Het wachtwoord voor deze sectie is innovatie . In feite, de materialen gekozen om deze wasbakken van modern ontwerp zijn het vaste oppervlak, in hoofdzaak samengesteld uit innovatieve materialen uit minerale mengsels, acrylharsen of polyester en pigmenten bereiken.

Een onderscheidend kenmerk van dit materiaal is de veelzijdigheid in vorm en gebruik, en is ideaal voor het maken van producten voor de particuliere sector en voor de contractsector. Bovendien is het, naast het vereisen van weinig onderhoud, een antibacterieel materiaal zonder additieven, het combineert uitstekende thermische en chemische bestendigheidseigenschappen .

Deze materialen die worden gebruikt voor de wastafels die we in deze categorie voorstellen, zijn in staat om de natuursteen of het hout met een goede benadering te imiteren, terwijl de hedendaagse smaak van zuivere, volle en heldere kleuren die de volledig kunstmatige oorsprong van het product niet verbergen, gemakkelijk wordt geïnterpreteerd, maar integendeel, het benadrukt de satijnen afwerking, glanzend of versierd.