Made in Italy

Moderne design ronde wastafel Crema, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: CREMA
€ 661,43 € 734,93 -10%
Materiaal Luxolid
Maatregelen diameter 45xH5 cm.
Levertijden 10/20 werkdagen
Design ronde wastafel Crema, gemaakt in Italië
Crema is een vrijstaande wastafel met een strak en minimalistisch ontwerp waarvan de vorm verwijst naar die van een volle maan. Het water lijkt te worden gestreeld door de omhullende en eenvoudige vormen van deze gootsteen. Perfect als stijldetail dat het verschil maakt in moderne en eigentijdse omgevingen.

Het is gemaakt in Luxolid door de handen van deskundige Italiaanse ambachtslieden die bestaat uit een synthetische verbinding op basis van polyacrylharsen en minerale vulstoffen. Exclusief materiaal, het resultaat van jarenlang onderzoek en experimenten, van een hogere kwaliteit dan normale plaatproducten, die vanwege de verschillende lijmfasen in de loop van de tijd kleur- of scheurveranderingen kunnen hebben. Luxolid daarentegen wordt gemengd en in de vorm bewerkt door polymere processen. Eenmaal rechtstreeks in de mallen geïnjecteerd, dankzij de laatste fasen van behandeling en afwerking, resulteert het in een uniforme structuur zonder verschillen in kleur of compactheid, wat een product van esthetische excellentie en technische perfectie garandeert.

Als het product schade oploopt zoals diepe krassen of chippen, kan het na vele jaren zijn oorspronkelijke uiterlijk herstellen. Het vereist geen specifiek onderhoud, maar het is raadzaam om het product altijd te drogen om kalkaanslag te voorkomen, wat echter geen invloed op het materiaal heeft. Reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen en niet-schurende crèmes.

Beschikbaar in zestien kleuren van het Luxolid-assortiment.

Maak uw badkamer authentiek met dit meubel gemaakt in Italië. Neem voor informatie en / of offertes gerust contact met ons op.
Opmerking : kranen zijn niet inbegrepen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro