Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Vierkant wastafelblad gemaakt in Taormina Mini, Italië

Code: TAORMINA
€ 585,16 € 848,98 -31%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
Luxolid
Maatregelen
L42xP42xH14 cm.
Levertijden
10/20 werkdagen
Viadurini Bathroom
Taormina Mini wastafel, eigentijds design, gemaakt in Italië
Taormina is een vrijstaande wastafel met een wijd uitlopende vorm en zachte lijnen die water lijken te strelen. Ideaal voor moderne en hedendaagse omgevingen en om uw badkamer stijlvol in te richten.

Het is volledig gemaakt door de handen van deskundige Italiaanse ambachtslieden en onderscheidt zich door de kwaliteit van het materiaal waarmee het is geproduceerd. Het wordt gemaakt in Luxolid, het resultaat van jaren van onderzoek en experimenten, dat bestaat uit een synthetische verbinding op basis van polyacrylharsen en minerale vulstoffen. Exclusief materiaal van hoge kwaliteit in vergelijking met plaatproducten die door de verschillende lijmfasen in de loop van de tijd kleur of scheuren kunnen vertonen. Luxolid daarentegen wordt gemengd en in de vorm bewerkt door polymere processen. Eenmaal rechtstreeks in de mallen geïnjecteerd, dankzij de laatste fasen van behandeling en afwerking, resulteert het in een uniforme structuur zonder verschillen in kleur of compactheid, wat een product van esthetische excellentie en technische perfectie garandeert.

Als het product schade oploopt zoals diepe krassen of chippen, kan het na vele jaren zijn oorspronkelijke uiterlijk herstellen. Het vereist geen specifiek onderhoud, maar het is raadzaam om het product altijd te drogen om kalkaanslag te voorkomen, wat echter geen invloed op het materiaal heeft. Reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen en niet-schurende crèmes.

Beschikbaar in de zestien kleuren van het Luxolid-assortiment.

Valoriseer uw badkamer met stijl en maak uw ruimtes uniek met dit wellness-meesterwerk. Neem voor informatie en / of offertes contact met ons op.
Opmerking : kranen zijn niet inbegrepen.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten