Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Betacryl Wastafels - Italiaans Ontwerp

De beste Betacryl wastafels om uw badkamer in te richten met een innovatief design.

BETACRYL® Acrylic Stone is een prachtig materiaal dat ideaal is voor de realisatie van meubelaccessoires voor de keuken en badkamer, perfect tot in elk detail. Dit materiaal is een solide surface, samengesteld uit ongeveer tweederde aluminiumhydroxide en een derde acrylhars en natuurlijke kleurpigmenten. Een innovatieve steen die het mogelijk maakt om niet-poreuze wastafels te creëren die bestand zijn tegen vlekken en agressieve middelen.
Onder onze voorstellen zijn er witte Betacryl-aanrechtbakken die kunnen worden gemaakt in de vorm die u verkiest: rond, reactief hoekig of ovaal.
En voor degenen die de mogelijkheid hebben om een ​​grote ruimte in de badkamer te hebben, de vrijstaande wastafelin wit betacryl cilindrisch.

Voor meer informatie over dit innovatieve materiaal of over de wastafels, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of door een e-mail te sturen naar onze site. Onze medewerkers helpen u graag verder door uw vragen te beantwoorden en een gepersonaliseerde offerte op te stellen.