Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Column Bossini Oki moderne douche met zijtoevoerpoort

Code: OKI-EST
€ 1.444,86
inclusief BTW

madein_italy

- +
Levertijden
10 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
BOSSINI
Neem contact met ons op via e-mail clienti@viadurini.it voor een offerte op maat.

Column Bossini Oki moderne douche met zijtoevoerpoort
Douche kolom OKI outdoor kolom in AISI 316 roestvrij staal met een lange tap, met 3/4 "M koppeling voor externe watervoorziening. Douche kolom met hoofddouche verkrijgbaar in twee maten, kies degene die bij u past!

kenmerken:
- Uitvoering met externe waterkraan
- chromen afwerking
- Goederen uitgerust met de Easy-Clean-systeem met rubberen nozzles, eenvoudig schoon uit kalksteen zorgen

Bossini staat synoniem voor kwaliteit in Italië, in Europa en in de wereld. Het bedrijf produceert douches en accessoires sinds 1960 met de wetenschap dat zelfs een eenvoudige dagelijkse handeling, zoals het gebruik van de douche, verbergt een hele wereld van waarden: functionele, esthetisch, technisch en menselijk.
Kwaliteit, onderzoek en ontwerp innovatie zijn de fundamentele beginselen waarop de gehele ontwerp en de productie Bossini.
Het bedrijf heeft een prestigieuze rol in de internationale showcase, waar Italiaans design is altijd al de ultieme goede smaak en elegantie beschouwd verdiend. Met vijftig jaar ervaring was Bossini in staat om de douche die persoonlijkheid te geven, dat personage dat intieme ruimte die het verdient. De badkamer is het nieuwe huis wellness-theater.
Bossini is gecertificeerd UNI EN ISO 9001/2008 en ISO 14001-2004 en produceert volgens het hoogste niveau van kwaliteit. De vele internationale prijzen tot nu toe verkregen zijn kwaliteitsborging van Bossini producten, omdat elk onderdeel wordt onderworpen aan strenge controles tijdens de productiecyclus. Alle producten zijn een perfecte mix van moderne bouwtechnieken, harmonieuze en exclusief design, uiterst nauwkeurige afwerking.

De laatst bekeken producten