Made in Italy

Column buitendouche met grondaanval Nek Bossini Floor

  • Made in Italy
  • Code: NEK-FLOOR
€ 2.110,56
Levertijden 10 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Neem contact met ons op via e-mail clienti@viadurini.it voor een offerte op maat.

Column buitendouche met grondaanval Nek Bossini Floor
Column NEK buitendouche in roestvrij staal AISI 316, met voer water op de grond. De kop is verkrijgbaar in twee maten, kies degene die bij u past!

Het product bestaat uit:
- vaststelling Floor kit voor verbinding met het hydraulische systeem (warm en koud)
- 2 mengkranen
- zelfreinigend douchekop Twiggy Ø 300 mm of Ø 250 mm
- Douche Zen c / mono-cast messing support
- double interlock messingsslang 1/2 "x 1/2" FF ingebouwde roterende kegel

kenmerken:
- 2 Sprays
- chromen afwerking
- Goederen uitgerust met de Easy-Clean-systeem met rubberen nozzles, eenvoudig schoon uit kalksteen zorgen

Bossini staat synoniem voor kwaliteit in Italië, in Europa en in de wereld. Het bedrijf produceert douches en accessoires sinds 1960 met de wetenschap dat zelfs een eenvoudige dagelijkse handeling, zoals het gebruik van de douche, verbergt een hele wereld van waarden: functionele, esthetisch, technisch en menselijk.
Kwaliteit, onderzoek en ontwerp innovatie zijn de fundamentele beginselen waarop de gehele ontwerp en de productie Bossini.
Het bedrijf heeft een prestigieuze rol in de internationale showcase, waar Italiaans design is altijd al de ultieme goede smaak en elegantie beschouwd verdiend. Met vijftig jaar ervaring was Bossini in staat om de douche die persoonlijkheid te geven, dat personage dat intieme ruimte die het verdient. De badkamer is het nieuwe huis wellness-theater.
Bossini is gecertificeerd UNI EN ISO 9001/2008 en ISO 14001-2004 en produceert volgens het hoogste niveau van kwaliteit. De vele internationale prijzen tot nu toe verkregen zijn kwaliteitsborging van Bossini producten, omdat elk onderdeel wordt onderworpen aan strenge controles tijdens de productiecyclus. Alle producten zijn een perfecte mix van moderne bouwtechnieken, harmonieuze en exclusief design, uiterst nauwkeurige afwerking.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief