Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Douchekoppen Ontwerp douche, zelfs met LED en Color Therapy

Stel je een warme douche, dall'avvolgente zachte stroom cascade die verlicht onze badkamer veranderen van kleur op de achtergrond tijdens het luisteren naar ontspannende muziek .. een droom? Nee, een realiteit.
De tijd van de douche, misschien als kinderen die hij herinnerde zich een vervelend moment ... omdat hij tijd stal aan het spel. Maar vandaag, na een vermoeiende dag van het werk, het eerste wat je wilt doen als je het huis binnen te gaan is een lekkere douche, warm en verfrissend om onze vuil van de dag, schoon te maken onze zenuwen te ontspannen en voor te bereiden op de avond thuis in onze comfortabele kleding en schoon. Om echt leuk deze tijd te maken, voorkomen dat de jet blokken, moet je richten op hoogwaardige producten aangepast aan onze omgeving.

Een douche kan ook een kleine spa personeel in feite geworden, dankzij de kwaliteit van de douchekoppen. Hier kunt u een voorkeur model van brand design hoofd te vinden; Bassini, Paini, Ercos, Ideal Standard, Mariani. De meting is even belangrijk; we kunnen ook een douchekop ultra-dun en ultra-dunne douche. De meest populaire maten zijn de douchekoppen 20x20, 40x40 en 50x50.

Eerst kiest u het type van de douchekop volgens de ruimte die we hebben. We kunnen een douchekop verzonken plafond kiezen als je een kleine ruimte, alsmede een douchekop met een arm of een apparaat meer stralen met zijwanden toepassingen in staat om een fascinerende en overvloedige water jet geven voor momenten van ontspanning. Bossini feit realiseert-douche panelen met rotatie commando waarmee je drie verschillende soorten jet te selecteren, die het plezier van het water in zijn meest natuurlijke vormen: de regenererende streling van regen, een comfortabele waterval jet of de koele aanraking van een jet verstoven. Het ontwerp douchekoppen Bestsellers Bossini zijn de Cube, Oki modellen Twiggy, Cube, Acquavolo, Waterval en Manhattan.

Om het onderhoud te verminderen en wees niet bang om te maken over de tijd die vervelende kalksteen anti-esthetische en nadelig voor de kwaliteit van de douchekop, kunt u een zelfreinigende douchekop te kopen; Producten die zijn uitgerust met de "Easy clean" systeem met rubberen nozzles.

De materialen waarvan ze zijn gemaakt van de douchekoppen zijn zo veel; l 'staal', staal, brons, koper l aluminium 'Antic messing of e l'. Materialen veelzijdig, comfortabel en anti-kras.
Een innovatie ongelooflijk voor een unieke en bijzondere douche is de emotionele veelkleurige douche; Bossini biedt douchekoppen met LED-lampen met een brede waaier van kleuren om een gunstig therapeutisch effect te genereren.

Als de douche met lichttherapie voegt de mogelijkheid om muziek te luisteren krijg je de perfectie! Op dit punt zouden we nooit meer uit de douche. In feite kun je kiezen uit vele geavanceerde douchekoppen met ingebouwde audiosysteem met luidsprekers, klaar voor aansluiting op elk type muziekspeler of Bluetooth.

Wij geven de vrije loop aan de verbeelding door te kiezen voor een ronde douche kop, vierkant, ovaal, rechthoekig, tot het moment van kansen te wachten voor een douche en speciaal te maken. Alle producten die in de catalogus zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, en zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie gemaakt door onze medewerkers. Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking.

Ontdek onze aanbiedingen en online kopen het hoofd ontwerper douche van je dromen!