Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Vazen ontwerpen WC

Om een functionele badkamer ontwerp leveren, kun je niet kijken uit op de vazen ontwerp toilet. In keramische wit, champagne of gekleurd zijn fundamenteel voor een stijlvolle en leuke badkamer. In onze online shop selectie van de beste merken zoals Pozzi Ginori en Ideal Standard.

De vaas WC, gewoonlijk informeel en water genoemd, is een medische inrichting die bestaat uit een vat, meestal in keramiek. Samen met de bidet is aangegeven door de voorwaarden van de badkamer sanitair minste gevoel van de badkamer in Italiaanse stijl. In de meeste andere westerse landen de verspreiding trend van bidet is in opkomst

Het water kan worden onderscheiden naar het installatietype:
  • gesuspendeerd vaten, volledig los van de vloer met stopcontact
  • wall vaten, ook wel bekend als urinoirs
  • vloer vazen met sokkel, met de vloer drain, met genormaliseerde hoogte
Vazen wc van de vloer geïnstalleerd zonder problemen overal. Voor eenvoudig onderhoud worden aanbevolen compacte modellen, glad, geen zichtbare hardware of uitsparingen. Een toilet met de vertaalde uitlaat past perfect bij de bestaande installatie.

Het toilet opknoping manden aan de andere kant, zijn nuttig voor een aangepaste badkamer, omdat je ook een niet-standaard hoogtes te installeren. Voor een betere afdichting, is het raadzaam om de wand van een tiental centimeters dikker, om een ​​goede ondersteuning.

Een idee voor degenen die willen om de gezondheid te verbergen; kan niet kopen de zogenaamde monobloc keramische systemen die geschikt zijn voor toilet, bidet en hebben meer kranen, scharnieren aan de achterzijde profiel, een vliegtuig klep die eenmaal gesloten is, wordt het stuk een praktisch bankje.

Waterverbruik

Eye verbruik: wc van de laatste generatie schepen zijn uitgerust met de meest moderne ontladingen met apparaten die de watertoevoer naar elke spoelen tot een gemiddelde van 4 liter ten opzichte van de gebruikelijke 6 liter te verminderen.

Voor degenen die altijd gaat een comfortabele rit meest aanspreekt is de Vaas toilet met langzaam sluiten om onverwachte schokken te vermijden. Naar het toilet kunt u kiezen uit de vele modellen van deksels in zo veel verschillende tinten en verschillende constructiematerialen zoals hout, kunststof, keramiek, diverse tinten en diverse decoraties aan te passen.

Ontdek alle producten in onze winkel online en kies de vaas WC geschikt voor uw badkamer ontwerp voor de beste prijs!