Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Gates en kranen Electronics

Moe van uw gebruikelijke traditionele kraan verbruikt door de tijd? Als u bent, moet u een kijkje nemen op de vele voorstellen voor elektronische in onze online winkel voorgestelde ontwerp kranen te nemen!

Waarom kiezen voor een elektronische kraan? Simpel: het combineert design en functionaliteit door het creëren van een innovatief, praktisch en stijlvol. De laatste les stuk naar de thuisomgeving.

Als je verteld dat de recente studies van de interne werking van het wassen van de handen hebben getest met een traditionele kraan maakt meestal gebruik van minder dan 6 liter water zou je geloven?

Je zou zeker worden geduwd versnellen van de actie. Maar dankzij de technologie van elektronische kranen, kunt u uw handen heel langzaam te wassen. Dit komt omdat de waterbesparende systeem gecreëerd door uiterst nauwkeurige sensoren het water alleen wordt geopend wanneer dat nodig is. En om dat te doen, hij zwaaide met zijn hand, zo simpel als een groet. Dus je hoeft niet eens elektronische passend dat altijd schijnt vlekken.

Dezelfde studies hebben aangetoond dat het wassen van de handen met een elektronische tap duurt slechts 1 liter water! Ben 5 liter water bespaard.

Neem even de tijd om de verschillende technische kenmerken die elektronische kranen in ons online aanbod te vergelijken winkel de beste merken zoals Paini en Dmp Elettronics en kies afhankelijk van de grootte en het type van uw gootsteen en het gebruik dat u zult hebben om de te maken ontwerp dat u het beste bevalt.

Als u twijfelt of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons hebben, zullen wij u graag helpen bij het kiezen van uw elektronische kraan ontwerp.
 

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies