Made in Italy

Dmp elektronische kraan met vaste uitloop en de transformator Billotap

  • Made in Italy
  • Code: BILLOTAP-308
€ 424,49
Maatregelen Hoogte 211 mm x 115 mm Barrel
Levertijden 2/5 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Dmp elektronische kraan met vaste uitloop en Billotap trafo
Billotap is een echt technologisch juweel, een nieuw concept van elektronische kraan met lange uitloop, eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar in functies en minimaal van vorm.
Een kraan met vaste uitloop die verrast door zijn lijn die zowel robuust als verfijnd is.
De essentie van Billotap vertaalt zich in een gevoel van lichtheid, verfijning, eenvoud, dat een toegevoegde waarde geeft aan de context en een integraal onderdeel wordt van het meubilair.
Met zijn moderne en essentiële touch combineert Billotap ontwerpdetails met een hoge mate van geavanceerde technologie, die zich manifesteert door de grote eenvoud van het gebruik.
Billotap is een verchroomde elektronische kraan met vaste uitloop die geschikt is voor alle soorten openbaar gebruik: gemeenschappen, accommodatie, winkels. Zijn aanwezigheid is discreet, actueel en tegelijkertijd bekend en herkenbaar, met de gebogen en langwerpige loop die de goed gereguleerde waterstroom begeleidt.
Gekenmerkt door een verchroomde messing behuizing gebouwd met specifieke anti-vandaal-criteria, compleet met DMP-fotocelsensoren gemaakt van antikras- en antikalkmateriaal. Verder is Billotap uitgerust met het geteste DMP INFRAROOD SYSTEEM : gladde sensoren aan de buitenkant, zeer eenvoudig te reinigen; alle geavanceerde DMP Electronics-technologie binnenin.
Billotap is compleet met een onder-gootsteenmengkraan, een bijzonderheid van deze elektronische kraan is de mogelijkheid om de mengknop te kunnen blokkeren na het aanpassen van de temperatuur.
Deze kraan wordt gevoed door een 230Vac - 14Vac veiligheidstransformator.
Billotap wordt volledig in Italië gemaakt en heeft verschillende voordelen: Het garandeert een hoog niveau van hygiëne en welzijn, is gemakkelijk te gebruiken, bovendien wordt de activering bepaald door een fotocel, waardoor een waterbesparing tot 80% wordt gegarandeerd.
Billotap heeft een uniek en verfijnd ontwerp, gekenmerkt door eenvoudige en delicate lijnen die het geschikt maken voor alle soorten meubels.
Breng jezelf een vleugje technologie, design en kwaliteit in de omgeving van jouw keuze!

Om Billotap te ontvangen met vatlengtes van 160 mm of 185 mm, ideaal voor artsen en chirurgen die maximale hygiëne voor hun handen en armen nodig hebben, vraag een offerte aan via: clienti@viadurini.it

Functies:
- Chroomkleur vaste loop
- Voeding: 14Vac transformator
- Mengkraan onder de gootsteen. Na het aanpassen van de temperatuur kan de mixerknop worden vergrendeld.
- DMP-fotocelsensoren, gemaakt van antikras- en antikalkmateriaal. Billotap is uitgerust met het geteste DMP INFRAROOD SYSTEEM: gladde sensoren aan de buitenkant, zeer eenvoudig te reinigen; alle geavanceerde DMP Electronics-technologie binnenin.
- Volledig met hars gecoat elektronisch circuit met geïntegreerde waterdichte afdichting
- Body in verchroomd messing gebouwd met specifieke anti-vandaal-criteria
- RVS bevestigingsset
- Microchip geprogrammeerd voor perfecte besturing van functies via DMP-software
- Anti-overstromings- en anti-consumptiefunctie: de DMP-uitschakeltimer blokkeert de waterafvoer na continu gebruik van 90 seconden
- Geoptimaliseerd waterverbruik met 6 l/min begrenzer
- Magneetventiel met drievoudig roestvrijstalen anti-onzuiverheidsfilter
- Afsluitkranen uitgerust met roestvrijstalen anti-onzuiverheidsfilters met een maaswijdte van 0,2 mm

Technische data:
- Veiligheidstransformator 230Vac - 14Vac, IMQ goedgekeurd en vervaardigd in overeenstemming met de CEI EN 61558-1 / -2-6 norm
- 12 V elektronische schakeling
- 12 V magneetventiel
- Beschermingsgraad van elektrische onderdelen: IP65
- Sensoren actieradius instelbaar van 10 tot 30 cm
- Afsluitkranen met terugslagkleppen
- Ondersteunde waterdruk: van 0,4 tot 10 bar
- Wateraansluitingen: 1/2 G

Verpakkingsinhoud:
- Billo elektronische kraan
- Snelkoppeling DMP flexibele slangen
- Originele DMP-stopkranen
- Bevestigingsset
- Handleiding
- DMP-veiligheidstransformator

Deze producten hebben hoogwaardige eigenschappen:
100% Italiaans ontwerp
100% Italiaanse technologie
100% eigen ontwerp
100% geteste producten
100% niet-giftige materialen
100% CE- en HACCP-gecertificeerde producten
100% gemaakt in Italië


DMP Electronics is een bedrijf dat zich bekommert om de bescherming van waterbronnen , met dit doel zijn al haar projecten ontworpen en ontwikkeld met de specifieke functie om het ecologische erfgoed te beschermen en de gezondheid van onze planeet te verdedigen. Ze bedachten daarom een nieuw systeem dat substantieel zou kunnen bijdragen aan het besparen van waterverbruik, een echte bron van leven en een steeds minder beschikbaar goed in de wereld. DMP Electronics wil de markt oneindig veel oplossingen kunnen bieden om water te besparen, door veilige, efficiënte, betrouwbare producten, gemaakt met passie, competentie en teamwork.
DMP Electronics biedt daarom oplossingen voor concrete, onmiddellijke en zeer consistente waterbesparing : tot 80% minder dan gewone handmatige kranen met knoppen.
De hele supply chain van DMP Electronics-producten, van ontwerp tot prototypes, van constructie tot tests, is volledig ontwikkeld binnen het bedrijf in Italië en dit staat synoniem voor hoge betrouwbaarheid.
Het bedrijf DMP Electronics geeft voor al haar producten de Conformiteitsverklaringen CE, HACCP, DM 174/04 en ACS (normen van de voedingssector) af, certificaten die aangevraagd kunnen worden. Bovendien heeft DMP Electronics het kwaliteitssysteem geïmplementeerd en is het sinds 1999 een UNI EN ISO 9001- gecertificeerd bedrijf.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW