Made in Italy

Electronic tap batterij-wastafel met fotocel Tube Plus Dmp

  • Made in Italy
  • Code: TUBE-PLUS-LAV-BT
€ 455,24
Maatregelen 150 mm x 115 mm x lengte rod canna125 mm x Gewicht 3.1 Kg
Levertijden 5 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Elektronische wastafelkraan op batterijen met Tube Plus fotocel
Tube Plus is een echt technologisch juweel, een nieuw concept van compacte elektronische kraan, eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar in zijn functies en minimaal in zijn vorm. Een kraan die door zijn lijn verrast en tegelijkertijd robuust en verfijnd is.
De essentie van Tube Plus vertaalt zich in een gevoel van lichtheid, luchtigheid, verfijning, dat een toegevoegde waarde geeft aan de context en een integraal onderdeel wordt van het meubilair.
Met zijn moderne en essentiële touch combineert Tube Plus ontwerpdetails met een hoge mate van geavanceerde technologie, die zich manifesteert door groot gebruiksgemak en onderhoud.
Gekenmerkt door een verchroomde messing behuizing, met fotocel DMP-sensoren gemaakt van anti-kras en anti-kalk materiaal, en compleet met mixer. Bovendien wordt deze kraan gevoed door 3 1,5 V AA-alkalinebatterijen.
Tube Plus wordt volledig in Italië gemaakt en heeft verschillende voordelen: Het garandeert een hoog niveau van hygiëne en welzijn, is gemakkelijk te gebruiken, bovendien wordt de activering bepaald door een fotocel, waardoor een waterbesparing tot 80% wordt gegarandeerd.
Tube Plus heeft een uniek en verfijnd ontwerp, gekenmerkt door eenvoudige en delicate lijnen die het geschikt maken voor alle soorten meubels.
Dit model elektronische kraan is verkrijgbaar in twee varianten: één compleet met een multifunctionele knop die de continue stroom bepaalt of het blokkeren van de stroom, de andere versie is zonder deze multifunctionele knop.
Vooral aanbevolen voor Horeca, Accommodatie en Thuis.
Breng een vleugje technologie, design en kwaliteit in de omgeving van uw voorkeur en kies de versie die u het liefste wilt!

Functies:
- Ingebouwde mixer
- Voeding: 3 x 1.5V alkaline batterijen (AA)
- DMP-fotocelsensoren, gemaakt van antikras- en antikalkmateriaal
- Volledig met hars gecoat elektronisch circuit met geïntegreerde waterdichte afdichting
- Lichaam in verchroomd messing
- RVS bevestigingsset
- Microchip geprogrammeerd voor perfecte besturing van functies via DMP-software
- Geoptimaliseerde functies voor een lange autonomie van alkalinebatterijen
- Batterijduur: 4 jaar bij gemiddeld 200 activeringen per dag
- Waarschuwing voor bijna lege batterij: een LED op de sensoren flitst elke 6 seconden dubbel en geeft aan dat de batterijen nog ongeveer 3 maanden autonomie hebben.
- Gemakkelijk te vervangen en beschikbare batterijen
- Volledig waterdicht batterijcompartiment
- Anti-overstromings- en anti-consumptiefunctie. De uitschakeltimer is een anti-overstromingsapparaat dat de waterstroom stopt na anderhalve minuut continu gebruik. Maximale veiligheid in huis.
- Geoptimaliseerd waterverbruik door begrenzer bij 6 l/min.
- Magneetventiel met drievoudig antikalkfilter
- Afsluitkranen uitgerust met antikalkfilters in roestvrij staal met een maaswijdte van 0,2 mm

Functies alleen aanwezig in de versie met multifunctionele knop:
- Continue waterstroommodus. Door de multifunctionele knop 1 seconde ingedrukt te houden, gaat Tube plus naar de continue stroommodus. Door nogmaals een seconde op te drukken keert u terug naar de automatische elektronische modus.
- Tijdelijke vergrendelingsfunctie . Door de knop 3 seconden ingedrukt te houden, wordt de vergrendelmodus geactiveerd, erg handig wanneer je de gootsteen moet schoonmaken. Om opnieuw te activeren, drukt u nogmaals 3 seconden op de knop.

Technische data:
- 1,5 V AA-alkalinebatterijen
- 4,5 V elektronisch circuit, gebouwd in overeenstemming met de CEI EN 55014-1 / -2 norm
- 3 V magneetventiel
- Beschermingsgraad van elektrische onderdelen: IP65
- Sensoren actieradius instelbaar van 8 tot 35 cm
- Afsluitkranen met terugslagkleppen
- Ondersteunde waterdruk: van 0,4 tot 10 bar
- Wateraansluitingen: 1/2 G

Verpakkingsinhoud:
- Tube Plus elektronische kraan
- Snelkoppeling DMP flexibele slangen
- Originele DMP-stopkranen
- Bevestigingsset
- Handleiding
- Batterijhouder met set van 3 alkaline batterijen

Deze producten hebben hoogwaardige eigenschappen:
100% Italiaans ontwerp
100% Italiaanse technologie
100% eigen ontwerp
100% geteste producten
100% niet-giftige materialen
100% CE- en HACCP-gecertificeerde producten
100% gemaakt in Italië


DMP Electronics is een bedrijf dat zich bekommert om de bescherming van waterbronnen , met dit doel zijn al haar projecten ontworpen en ontwikkeld met de specifieke functie om het ecologische erfgoed te beschermen en de gezondheid van onze planeet te verdedigen. Ze bedachten daarom een nieuw systeem dat substantieel zou kunnen bijdragen aan het besparen van waterverbruik, een echte bron van leven en een steeds minder beschikbaar goed in de wereld. DMP Electronics wil de markt oneindig veel oplossingen kunnen bieden om water te besparen, door veilige, efficiënte, betrouwbare producten, gemaakt met passie, competentie en teamwork.
DMP Electronics biedt daarom oplossingen voor concrete, onmiddellijke en zeer consistente waterbesparing : tot 80% minder dan gewone handmatige kranen met knoppen.
De hele supply chain van DMP Electronics-producten, van ontwerp tot prototypes, van constructie tot tests, is volledig ontwikkeld binnen het bedrijf in Italië en dit staat synoniem voor hoge betrouwbaarheid.
Het bedrijf DMP Electronics geeft voor al haar producten de Conformiteitsverklaringen CE, HACCP, DM 174/04 en ACS (normen van de voedingssector) af, certificaten die aangevraagd kunnen worden. Bovendien heeft DMP Electronics het kwaliteitssysteem geïmplementeerd en is het sinds 1999 een UNI EN ISO 9001- gecertificeerd bedrijf.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW