Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Elektronische kraan in Abs, triple fotocel, batterij Class20 Dmp

Code: CLASS-20ABS-BT-BIANCO
€ 399,00 € 579,00 -31%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
Projectie van wand 204 mm x h. X 140 mm Gewicht 1,7 kg
Levertijden
4/6 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
 DMP Electronics
Elektronische kraan in Abs triple batterij fotocel Class20
Klasse 20 Abs is een geweldige één elektronisch kraan in zijn soort, dankzij de drievoudige fotocel sensors, vervaardigd uit anti-kras en anti-schaalmateriaal Deze kraan heeft een grote actieradius met lezen bij 120 ° sensoren bestudeerd en ontworpen voor het opsporen haar handen zijwaarts, wat resulteert in grote comfort.
De structuur is all-in-one: alle elektronische en mechanische onderdelen zijn opgenomen in de schaal, met grote voordelen in termen van het gemak van installatie en onderhoud.
Klasse 20 Abs worden volledig in Italië en heeft een aantal voordelen: Het waarborgt een hoge hygiëne en welzijn, gemakkelijk te gebruiken, ook de werking wordt bepaald fotocel, waardoor een waterbesparing van tot '80%
Class 20 Abs is een echte parel van de technologie, eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar in functie. Gekenmerkt door een instantie in robuuste ABS schokbestendig wit, compleet met een mixer en drie fotocellen, ook deze kraan wordt gevoed door alkaline batterijen 1,5 V.
Class 20 Abs heeft een verfijnd design, gekenmerkt door een eenvoudige en delicate lijnen die het geschikt is voor alle soorten van decor te maken.
Bijzonder geschikt voor Gemeenschappen, gezondheid, industrie, instellingen en drank.
Het brengt je ook een vleugje van de technologie, design en kwaliteit in de omgeving waarin u wilt dat de meeste!

kenmerken:
- sensoren DMP triple fotocel, uit krasvast en anti-schaalmateriaal. Class20Abs is het enige elektronische kraan triple fotocel, daarna voorzien van een grote actieradius van 120 graden, waardoor grote gebruikscomfort.
- Volledig resined elektronische schakeling geheel waterdicht
- Robuust geval in ABS anti-shock White
- Bevestigingskit roestvrij staal
- Microchip geprogrammeerd voor een perfecte controle van de DMP-functies door middel van software
- Verbeterde functies voor langdurig vermogen dan alkalinebatterijen
- autonomie van de batterijen: vier jaar op een gemiddelde van 200 activeringen per dag
- Stapels van eenvoudige vervanging en beschikbaarheid. Abs Class maakt gebruik van de alom stylus batterijen, overal beschikbaar. Gemakkelijke beschikbaarheid, big time.
- LED-signalering lege accu's. Wanneer de batterijen over te lopen van hun cyclus, de rode LED begint een dubbel signaal afgeven om de 6 seconden en waarschuwt dat de batterijen nog ongeveer drie maanden van de levensduur van de batterij.
- Batterij compartiment volledig waterdicht
- anti-overstromingen en anti-verbruik Functie: De Afsluitinrichting timer DMP blokkeert de waterafvoer na een continu gebruik 90 seconden
- Het waterverbruik door geoptimaliseerde 6 l / min.
- Solenoid triple deeltjesfilter RVS
- Afsluitklep voorzien van RVS anti-verontreiniging filter met een maaswijdte van 0,2 mm

Technische gegevens:
- Alkaline batterijen 1,5 V AA Size
- Elektronische schakeling 4,5 V, gebouwd volgens CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- solenoïdeklep V3
- Bescherming van elektrische onderdelen: IP65
- Instelbare sensoren radius 12-35 cm
- Afsluitklep met terugslagkleppen
- De waterdruk ondersteund: 0.4 tot 10 bar
- Water aansluitingen: 1/2 G

Inhoud van de verpakking:
- Elektronische kraan Class Abs
- Slangen DMP Quick Disconnect
- Original Stop kranen DMP
- de vaststelling kit
- Handleiding
- Batterij houder met set van 3 alkaline batterijen

Deze producten hebben een hoge kwaliteit kenmerken:
100% Italiaans design
100% Italiaanse technologie
100% in-house design
100% geteste producten
100% niet-toxisch materiaal
100% CE gecertificeerde producten en HACCP
100% made in Italy


DMP Electronics is een bedrijf dat op het hart heeft de bescherming van de watervoorraden, daartoe al haar projecten zijn ontworpen en ontwikkeld met de specifieke functie van de bescherming van het ecologisch erfgoed en de verdediging van de gezondheid van onze planeet. Vervolgens dacht aan een nieuw systeem dat aanzienlijk zou kunnen bijdragen tot een besparing van het waterverbruik, de ware bron van het leven en altijd goed niet beschikbaar in de wereld. DMP Electronics wil in staat zijn om de markt oneindige oplossingen te bieden voor het behoud van water, door middel van veilig, efficiënt, betrouwbaar, gemaakt met passie, vakmanschap en teamwork.
DMP Electronics biedt daarom oplossingen voor het opslaan van water beton, onmiddellijke en zeer aanzienlijke: tot '80% minder dan conventionele handafsluiters met knoppen.
Al DMP Electronics producten supply chain, van ontwerp tot prototyping, vanaf de schepping aan de test, is het geheel binnen het bedrijf in Italië ontwikkeld en dit is synoniem met een hoge betrouwbaarheid.
Het bedrijf DMP Electronics releases voor al haar producten aan de EG-verklaring van overeenstemming, HACCP, DM 174/04 en ACS (food business rules), certificaten die nodig kunnen zijn. Ook DMP Electronics heeft een Quality System gecertificeerd bedrijf geïmplementeerd en is UNI EN ISO 9001 al sinds 1999.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten